Verder zoeken

HR Adviseur

De functie

Dit  is een uitdagende HR positie, met veel ruimte is voor initiatieven. Het is een tijdelijke functie i.v.m. zwangerschapsverlof van eerst de HR adviseur en daarna de HR manager. Men verwacht dat deze baan tot eind 2018 zal duren.  

Je ontwikkelt, beheert en zorgt voor de juiste toepassing van de verschillende personeelsinstrumenten en systemen. Tot jouw werkzaamheden behoren onder andere:

 • Beheren van (aanvragen voor) vacatures in het recruitmentsysteem (o.a. goedkeuren)
 • Verdere versterking van de “employer brand” op de website en andere kanalen
 • Toezien op- en opvolging geven aan het gebruik van de performance management tool
 • Onderhouden en door ontwikkelen van de online leeromgeving (belangrijk project waar je een actieve rol in krijgt)
 • Verzorgen van rapportages en analyses van beschikbare kern- en stuurgetallen, en je draagt zorg voor het inzetten van de juiste acties.
 • Ontwikkelen en beschrijven van procedures en processen ten aanzien van diverse HR onderwerpen.

  Naast je collega’s binnen de holding, heb je contact met de lokale organisaties.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale distributeur. Zij zijn vertegenwoordigd in Europa, Azië en Noord-Amerika. Intern is de sfeer informeel en de communicatie direct. Naar buiten toe zijn zij een formele organisatie, dus is o.a. nette kleding gewenst. 

Je komt te werken in een mooi historisch pand in het centrum van Rotterdam. De organisatie is dynamisch, groeiend en ondernemend. De HR afdeling binnen de holding bestaat uit een HR Manager en een HR Adviseur. Met hen ga je echt samen sparren en de werkzaamheden afstemmen. 

Jouw profiel

Integriteit en sterke communicatie vaardigheden zijn in deze functie van groot belang. Jouw werkwijze kenmerkt zich als gestructureerd, maar ook pragmatisch en resultaatgericht. Je bent een echte teamplayer en je kunt goed overweg met IT systemen. Je kunt ook snel werken met nieuwe systemen  (je moet het leuk vinden hier in te duiken).

Een goede kennis van Excel is gewenst.

Verder beschik je over:

 • Minimaal afgeronde HBO opleiding in de richting van HRM of Bedrijfskunde
 • Uitstekende kennis van de Engelse taal in woord en geschrift
 • Meerdere jaren werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Sterke projectmatige vaardigheden

Om in aanmerking te komen voor deze vacature moet je uiterlijk per 1 maart beschikbaar zijn voor minimaal 32 uur per week. Op 26 maart gaat namelijk de HR Adviseur met zwangerschapsverlof. Voor écht een hele goede kandidaat, kan er eventueel een uitzondering gemaakt worden voor 24 uur, maar dit heeft niet de voorkeur. Vrijdag is een must om te werken en de overige dagen zijn in overleg vast te stellen. In week 27, 28, 29 en 30 werk je alleen i.v.m. overlap van de zwangerschapsverloven. Week 26 en week 31 zijn overdrachtsweken, dus het is belangrijk dat je er in deze periode bent en geen vakantie gepland hebt staan. 1 week vakantie in deze periode is nog te overzien, maar langer is niet mogelijk. 

Het aanbod

Gedurende de periode tot en met het einde van het jaar krijg je via Exact personeelsintermediair een detacheringscontract aangeboden. Mocht deze periode goed bevallen voor beide partijen, dan bestaat er de mogelijkheid dat het eventueel een vaste baan kan worden (i.v.m. de groei van de organisatie). De salarisindicatie voor deze vacature ligt tussen de EUR 3000,00 en EUR 3700,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
010 - 414 13 11
06 - 42 54 72 32
Verder zoeken