Solliciteer op HR Assistant

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Jouw functiegroep

Motivatie

Nieuwsbrief abonnement

Privacy

Terug naar vacature details

 


De functie

Ben jij de HR-assistent om het HR-team te ondersteunen en nauw samen te werken met de HR-manager voor de dagelijkse bedrijfsvoering om HR te optimaliseren? Dit zijn de taken:

Samen met de HR-manager neem je actief deel aan allerlei HR-projecten. Daarbij ben jij ook verantwoordelijk voor het HR-systeem en de administratie. Het is belangrijk dat jij (mede) het voortouw kunt nemen om ad hoc zaken aan te pakken.

De administratieve taken zijn het bijhouden van de database, correspondentie, ziekteverlofregistratie en je bent de vraagbaak omtrent HR-vragen van collega's. Ook zal jij de contactpersoon zijn om de procedures van expats te begeleiden in het contact met de IND.

Er wordt waarde gehecht aan jouw mening over proces en kwaliteitsverbetering.  Het betreft een ondersteunende functie waarbij je jezelf als allround HR in kunt zetten!

De organisatie

De organisatie is een internationaal bedrijf, een van 's werelds grootste leveranciers van technologische producten. Deze organisatie groeit snel en heeft meer dan 18 kantoren verspreid over de hele wereld. Het hoofdkantoor voor Europa is gevestigd in Hoofddorp. Het is een nieuw kantoor gericht op de uitbreiding in Europa. Je werkt samen met collega's uit meerdere culturen, dit maakt het werken bij dit bedrijf dynamisch.

Jouw profiel

De HR Assistant beschikt over de volgende opleiding en ervaring:

  • Opleiding op HBO-niveau en bij voorkeur HR-gerelateerd.
  • Ervaring met HR-administratie is een must. Kennis van wet en regelgeving inzake HR.
  • De focus ligt op vloeiend Engels en daarnaast Nederlands. (Andere talen zijn een extra plus).
  • Je kunt goed met Excel werken.
  • Je hebt aantoonbaar internationale ervaring.
  • Je bent hands-on en je hebt een actieve werkmentaliteit.

Het aanbod

In deze organisatie word je gewaardeerd als collega en je krijgt de kans om binnen een internationaal bedrijf te werken. Extra leuk is, dat er een basketbalveld beschikbaar is voor collega's op vrijdagavonden. Een keer per maand houdt men op vrijdagen een borrel.

Er wordt jou een fulltime dienstverband van 1 jaar aangeboden. Het salaris ligt tussen de € 2.200 en € 2.900 bruto per maand.

Ben jij al lang op zoek naar een baan die hier wordt aangeboden?  Solliciteer nu!  Als jij nog meer informatie wenst, neem dan contact op met Florence Droogné 06 55 23 29 24, zij beantwoordt graag uw vragen.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
06 55 23 29 24