Verder zoeken

HR Assistent

De functie

Wil jij HR support verlenen bij een internationale Retail organisatie in Europoort? Ben jij pro-actief  en wil je werken binnen een dynamisch bedrijf? Dan is dit jouw kans! 

Jouw hoofdtaken bestaan uit het verwerken van alle HR administratieve afhandelingen. Denk aan het verzorgen van contracten, correspondentie, Arbo/HR rapportages. Ook het archiveren valt onder jouw takenpakket. Verder houd jij alle bestanden up to date en verwerk je de salarismutaties.

Je beantwoordt diverse HR vragen en je initieert en verbetert administratieve afhandelingen. Wat deze baan extra leuk maakt, is dat je mag assisteren bij HR projecten en je verantwoordelijk bent voor het intranet. Daarnaast lever je input voor de nieuwsbrief en je beschrijft en bewaakt HR en verzuim processen. Je gaat ook pro actief deelnemen aan HR vergaderingen, waarbij jouw mening wordt gewaardeerd. 

De organisatie

Je komt te werken bij een grote internationale en dynamische organisatie, gevestigd in Rotterdam Europoort. Omdat de organisatie in de Retail branche zit, heb je te maken met zowel lager als hoger opgeleide personeelsleden. De organisatie kent een echte 24-uur business. Bij deze organisatie werken mensen met ambitie.

Jouw profiel

Het is belangrijk dat je flexibel bent en tegen organisatie veranderingen kunt. Je wordt in deze functie niet aan de hand meegenomen, je moet zelf in actie komen! Je werkt met een divers bestand aan personeelsleden, zowel hoog als laagopgeleiden werknemers

Jouw CV laat onderstaande items zien:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau/studerend HBO Personeel & Arbeid;
  • Enkele jaren ervaring op een HR afdeling;
  • Werkervaring op gebied van HR, Salarisadministratie en Verzuim/Re-integratie;
  • Kennis van vakgerichte wet- en regelgeving (arbeidsrecht);
  • Ervaring met het opzetten en implementeren van verbeteringen in een administratieve omgeving;
  • Ervaring met MS Office en SAP HR (inclusief werken met formules in Excel en het mergen van data in Excel met brieven in Word);
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift (foutloos spellen);
  • Ervaring binnen een Retail omgeving;
  • Eigen vervoer is een must aangezien de locatie niet met OV bereikbaar is.

Verder ben je accuraat en pro-actief.  Je kunt goed samenwerken en prioriteiten stellen. Deze baan is voor 36-40 uur per week.

Het aanbod

Deze functie is in eerste instantie tijdelijk, tot 1 januari 2019 en de salarisindicatie ligt tussen de EUR 2500 en EUR 2700 bruto per maand op fulltime basis. 

Ben jij de HR medewerker die wij zoeken? Beschik jij over de gewenste opleiding en ervaring? Nu solliciteren! Wil je meer informatie, bel dan met Cynthia Radjpalsingh, 06 - 15 67 21 15, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl
Verder zoeken