Verder zoeken

HR Manager

De functie

Samen met je HR team zorgen jullie voor de werving, selectie en begeleiding van het personeel.  Jij bent het aanspreekpunt voor 200 collega's en een sparringpartner van het management en de directie. Je bent verantwoordelijk voor het personeelsbeleid en zorgt ervoor dat dit gedragen en uitgevoerd wordt binnen de organisatie.

Je bewaakt de processen en denkt pro-actief mee over de inrichting van nieuwe processen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, functioneren, ontslag en verzuim. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de implementatie van een nieuw HRM-systeem en ben je de casemanager van het verzuim.

Trends binnen het vakgebied houd jij nauwlettend in de gaten en verbetervoorstellen leg jij met overtuigingskracht voor aan het management. Als HR Manager maak je deel uit van het Mangement Team en denk je mee over het verder ontwikkelen van de organisatie. Jij bent een belangrijke schakel tussen de directie en medewerkers.

De organisatie

Je komt te werken in een organisatie waar geen dag hetzelfde is. Er heerst een informele sfeer, er zijn korte communicatielijnen en je werkt samen met inspirerende collega's. Vanuit het mooie kantoor in Dordrecht ga jij je enthousiaste team, bestaande uit 3 personen aansturen. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk dat jij jezelf ontwikkelt en er zijn dan ook volop groeimogelijkheden. Daarnaast heb je een goede pensioenregeling en korting op verzekeringen. 

Na een week hard gewerkt te hebben ben je toe aan een drankje en schuif je aan bij de vrijdagmiddagborrel. Bedrijfsfeestjes mogen dan ook niet ontbreken aan dit geheel. 


Jouw profiel

Wat breng je mee naar de organisatie?

  • Een afgeronde HBO of WO-opleiding
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Goede coaching- en adviesvaardigheden

Je hebt goede kennis van relevante wet-en regelgeving en kennis over trends en ontwikkelingen binnen het vakgebied. Integriteit, betrouwbaarheid, een sterke visie, overtuigingskracht en goede communicatieve vaardigheden zijn kernwoorden die bij jou als persoon passen.

Het aanbod

Dit kun je verwachten als je aan de slag gaat:

  • Een goed salaris dat past bij de functie, afhankelijk van ervaring tussen de € 4000 - € 5000 bruto op basis van 40u. 
  • 25 vakantiedagen per jaar (op basis van een 40-urige werkweek)
  • Zelfstandigheid, beslissingsbevoegdheid en verantwoordelijkheid
  • Een groeiende organisatie met een dynamische en innovatieve bedrijfscultuur in de regio Rotterdam

Heb je nog vragen over de vacature? Ik beantwoord graag je vragen. Mijn naam is Erna Kruis, Recruitment Consultant en ik ben bereikbaar via 06-15396162.


Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
cynthia@exactpi.nl
06 - 15 67 21 15

Verder zoeken