Verder zoeken

HR medewerker

De functie

Ben je een gepassioneerde HR Medewerker en schuw je een internationale technische omgeving niet? Wil jij parttime werken? Dit ga je doen:

In deze parttime functie ben je zowel administratief als operationeel mede verantwoordelijk voor verscheidene HR gerelateerde werkzaamheden en het uitdragen van het HR beleid. Je verzorgt de gehele (digitale) HR administratie waarbij je werkzaamheden verricht zoals het maken van contracten, het verzorgen van een correct en up to date digitaal personeelsdossier, het aanmelden van verzekeringen en het opstellen van de benodigde overzichten en rapportages.

Je bent aanspreekpunt voor werknemers m.b.t. operationele HR vragen. Tevens ben jij verantwoordelijke voor het tijdig organiseren van diverse trainingen vooral op het gebied van veiligheid. Ook bied je de HR Manager ondersteuning bij verschillende HR projecten en (juridische) vraagstukken

De organisatie

Onze opdrachtgever is van oorsprong een familiebedrijf, ze bieden allerlei vormen van onderhoud, reparaties en herstelwerkzaamheden wereldwijd.

Jouw profiel

De HR medewerker voldoet aan onderstaande eisen:

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt enkele jaren ervaring in een vergelijkbare HR functie
  • Je hebt een afgeronde HR opleiding of volgt deze op dit moment;
  • Je beschikt over een professionele, proactieve werkhouding
  • Je bent goed in het werken met personeelssystemen
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is vereist
  • Je voelt je thuis binnen een hectische, productiegerichte werkomgeving

Belangrijke competenties in deze functie zijn: Klantgerichtheid, plannen en organiseren, flexibiliteit, samenwerken, integriteit, organisatie-sensitiviteit, initiatief en kwaliteitsbewustzijn

Het aanbod

Wij bieden een veelzijdige, allround HR functie voor 20 uur per week waarbij je nauw samenwerkt met de HR manager. Deze functie biedt de mogelijk jezelf verder te ontwikkelen in het HR vak. Daarnaast is de functie goed te combineren met studie of gezin. De organisatie kenmerkt zich door een informele, open sfeer waarbij er hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen!

Ben jij de HR Medewerker die wij zoeken? Solliciteer nu!  Wil je meer informatie, bel dan met Florence Droogné, 06-55232924, zij staat je graag te woord.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné 

Recruitment Consultant

06-55232924
Verder zoeken