Verder zoeken

HR medewerker

De functie

Heb jij onlangs jouw HR studie afgerond en wil jij het geleerde in de praktijk brengen voor 20 tot 25 uur per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In de rol van HR Medewerker draag je zorg voor alle operationele, dagelijkse HR-activiteiten. Je voert voorkomende HR administratieve werkzaamheden uit ten behoeve van in- en uitdiensttredingen, personeelsmutaties en de administratieve verwerking van verzuim. Tevens verwerk je de mutaties voor de salarisadministratie. Ook ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers op het gebied van Personeelszaken. Last but not least, ondersteun je het Hoofd Personeelszaken.

Omdat je samen verantwoordelijk bent voor personeelszaken, doe je alles van A tot Z. Je hebt veel afwisseling in je werkzaamheden en vindt het leuk om administratieve HR zaken op te pakken en op termijn mee te draaien met HR projecten. 

De organisatie

Deze organisatie is binnen Europa actief op het gebied van klassieke dames en herenmode en aanverwante producten. De organisatie telt zo'n 100 medewerkers. De sfeer is informeel en Rotterdams (schouders er onder en gaan!)

Jouw profiel

Wie ben jij?

  • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding HRM of daarmee vergelijkbaar met 0-2 jaar werkervaring. 
  • Je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden en durft je mening te geven, want meedenken wordt gewaardeerd! 
  • Je beschikt over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift; Duits is een pré.
  • Je bent een integere, accurate, proactieve en enthousiaste aanpakker. Je schakelt makkelijk tussen veel verschillende werkzaamheden en kunt eigen werkzaamheden goed plannen en organiseren.

De functie mag ingevuld worden in 20 tot 25 uur per week. Deze uren mag je geheel flexibel indelen. 

Het aanbod

Je kunt rekenen op een zeer uitdagende functie binnen een klein team met uitstekende opleidingsmogelijkheden. Het salaris ligt tussen de EUR 2400,00 en EUR 3000,00 bruto per maand op fulltime basis. Daarnaast kent de organisatie 6 ATV dagen en krijg je 20% personeelskorting op hun producten. 

Heb je interesse, solliciteer dan zo snel mogelijk. Wil je eerst meer informatie, bel mij dan even op telefoonnummer: 06-15672115.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl
Verder zoeken