HR medewerker

HR Medewerker en op zoek naar een mooie nieuwe vacature? Exact heeft veel verschillende banen voor HR medewerkers met meer en minder ervaring, zoals HR assistent of HR consultant. Bekijk hier onze vacatures in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Lees meer

HR Medewerker, een veelzijdige functie!

HR medewerker is een veelzijdige functie waarbij jij je collega’s ondersteunt om hun werk zo goed mogelijk te kunnen doen. Dat begint al bij de werving & selectie van nieuwe medewerkers en vervolgens tijdens de onboarding fase met contracten en het wegwijs maken. Gedurende hun carrière ben jij er voor bijvoorbeeld opleidingen, loopbaanadvies en ziektebegeleiding. En als ze uit dienst gaan zorgt de P&O medewerker ook dat alles keurig afgehandeld wordt. Hoe specialistisch of breed jouw functie is, hangt natuurlijk af van jouw kennis en het bedrijf waar je terecht komt, maar saai is het werk van een HR medewerker sowieso nooit.

hr medewerkerJe werkt zelfstandig, maar je hoeft je zeker niet eenzaam te voelen: je hebt in deze functie juist veel contact met je HR collega’s, het management, de salarisadministratie, collega’s en sollicitanten.

Dus wil jij aan de slag in één van deze steden of regio’s: Rotterdam, Amsterdam of Den Haag? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de beste HR vacatures.

Benieuwd naar andere vacatures?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle vacatures