HR vacatures

Juist in onzekere tijden is voor de HR-afdeling een belangrijke rol weggelegd. Om onzekerheid weg te nemen, veiligheid te garanderen en de betrokkenheid van medewerkers te borgen. Maar ook voor het blijvend aandacht geven aan ontwikkeling en werving. Jij kunt hierin nu meer dan ooit het verschil maken.

Wij hebben vacatures voor HR-professionals en recruiters in RotterdamAmsterdam en Den Haag. Geïnteresseerd? Neem contact op met Exact personeelsintermediair.

HR vacatures bij Exact Personeelsintermediair

Ben jij van nature georganiseerd & nauwkeurig en krijg jij energie van het HR-vakgebied als personeelszaken en persoonlijke groei van werknemers? Dan ben je bij Exact pi op het juiste adres. Met een groot netwerk en een breed scala aan HR vacatures staan wij voor je klaar en zet jij de volgende stap in je HR loopbaan. Of je nu na jouw opleiding de eerste stappen zet in het werkveld tot een doorgewinterde HR manager, bij ons is er genoeg keuze!

Wij zijn regelmatig op zoek naar zowel HRM juniors als professionals voor de functie van:

Of kom intern werken bij Exact personeelsintermediair!

  • Business Consultant personeelsbemiddeling
  • Recruitment consultant

hr vacatures

Vind de juiste match als recruiter!

Als recruiter creëer je carrières voor talloze mensen die op zoek zijn naar een (nieuwe) uitdaging. Maar een recruiter ben je niet zomaar. Als recruiter herken je direct iemands beste eigenschappen, zijn persoonlijkheid en de mate waarin een persoon kan groeien. Met deze informatie weet jij de perfecte match te vinden tussen opdrachtgever/werkgever en sollicitanten.

Als recruiter zit je natuurlijk nooit stil. Je zoekt goed in het huidige bestand naar kandidaten die een goede match vormen met de opdrachtgever/werkgever. Daarnaast ga je ook actief op zoek naar nieuwe kandidaten die een goede match zijn voor de vacature. LinkedIn is hier bijvoorbeeld erg voor geschikt. Aan de hand van zijn/haar LinkedIn profiel kan je al goed inschatten of de persoon qua kennis en ervaring bij de functie past. Daarna ga je een persoonlijk gesprek met diegene aan om ook zijn persoonlijkheid en ambities te testen.

Dus beschik jij over een MBO- of HBO-diploma, enige werkervaring en zorg jij voor een soepele instroom, doorstroom en uitstroom van het personeel en heb je daarbij veel oog voor talent? Dan hebben wij tussen alle HR vacatures wellicht een interessante baan voor jou!

Neem hieronder een kijkje bij onze actuele HR vacatures en klik op een vacature voor meer informatie.