Verder zoeken

ICT Support medewerker

De functie

Ben jij iemand die graag mensen telefonisch helpt met ICT problemen? Ben jij een starter in dit vak?  Dan is dit dé fulltime baan voor jou. Neem actie en solliciteer.

De organisatie gaat een overstap maken naar cloud services. Tijdens de eerste maanden van deze overgang wordt een team ingezet voor het beantwoorden van vragen van vaste medewerkers. Jij maakt deel uit van dit team waarbij je rond loopt binnen de organisatie en proactief medewerkers aanspreekt en hulp aanbiedt. Je zult onder andere handleidingen schrijven en ICT ondersteuning bieden via e-mail, telefonisch en op locatie. 

De organisatie

Voor een grote opdrachtgever in Den Haag zijn wij op zoek naar starters voor de baan ICT Support medewerker.

Jouw profiel

Over jou:

  • Minimaal een MBO 3 ICT diploma, of een MBO 4 diploma (studierichting ICT is geen pre, maar affiniteit met ICT is gewenst);
  • Minimaal 1 jaar werkervaring binnen de ICT branche als helpdeskmedewerker, servicedesk medewerker;
  • Je kunt fulltime werken.

De persoon die wij zoeken is:

  • Een initiatiefnemer en is behulpzaam;
  • Gewend binnen een team te werken;
  • Nauwkeurig;
  • Je kunt goed met klanten omgaan.

Verder is het belangrijk dat je snel werkzaamheden eigen maakt, omdat je vaak ICT vragen moet beantwoorden voor collega's die jou inschakelen.

Het aanbod

Je komt te werken in een jong en dynamisch team bij een grote organisatie met een salaris van max € 2000 afhankelijk van je werkervaring.

Eerste periode van 6 maanden een detacheren basis contract via Exact Personeelsintermediair. Daarna de mogelijkheid dat als je het goed doet om overgenomen te worden door de betreffende organisatie!

Ben jij de Floorwalker die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV (in Word document) en motivatiebrief. Wil je meer informatie, bel dan met Anna Aly 06 22 68 36 02. Zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2293.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Anna Aly
Recruitment Consultant 
06 22 68 36 02
aly@exactpi.nl
Verder zoeken