Verder zoeken

Junior Projectmanager

De functie

De non-profit klanten waar jij voor komt te werken zitten boordevol ambitie. De projecten die zij initiëren, hebben sturing en begeleiding nodig en daar kom jij om de hoek kijken! Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen en project fasering kent voor jou dan ook geen geheimen. Je bewaakt het budget zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Je bouwt mee aan de inhoudelijke uitwerking van een project en schakelt expertise in waar nodig. Jij bent het aanspreekpunt voor jouw projecten en rapporteert de voortgang weer aan jouw manager.

Enerzijds wil men graag iemand die op gedetailleerd niveau, hands on, bouwt aan kwaliteitsregelingen en keurmerken, inclusief alle zaken die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan voorbereidingen vergaderingen van diverse commissies, voorlichting en pr en het begeleiden van de auditoren.

Je ontwikkelt strategieën en anderzijds zoeken we de spin in het web die met alle stakeholders contact onderhoudt, alle belangen meeneemt in de uitvoering en de grote strategische lijn bewaakt. Dus politieke voelsprieten zijn hier heel handig. 

Als je beveiliging interessant vindt, is dat mooi meegenomen. Voor hun klant in de particuliere beveiliging is een keurmerkgebouw ontwikkeld, daar kun je zo instappen en dit verder ontwikkelen. Maar voor andere klanten willen ze deze stap ook gaan maken. Deze taak leggen ze graag ook op jouw bord.

De organisatie

Je komt te werken bij een adviesorganisatie die non-profit klanten uit heel Nederland bedient. Je maakt onderdeel uit van een familiair team, waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Samen zorgen jullie voor de best mogelijke dienstverlening. 

Jouw profiel

We zijn op zoek naar een junior projectmanager, WO of HBO opgeleid. Bij voorkeur heb je een juridische achtergrond.

Lange termijn plannen hak jij een behapbare stappen. Als je oplossingen ziet, kies jij voor de praktische aanpak. Je stelt niet uit maar doet en je bent pragmatisch, creatief en realistisch.

Je kunt op niveau adviseren en samenwerken met besturen, commissies, adviesraden en andere stakeholders. 

De vacature mag ingevuld worden in 24-40 uur per week. 

Het aanbod

Je verdient een salaris tussen de EUR 3000 en EUR 3500,00 bruto per maand op fulltime basis en goede arbeidsvoorwaarden (waaronder 33 vakantiedagen en flexibele werktijden), een warme werksfeer, gezellige collega’s en goede koffie!

Als je denkt dat je bij deze functie past, laat het ons weten middels jouw CV met motivatie. Wil je meer informatie? Bel dan met Marina Dekker 010 - 414 13 11 of 06 - 42 54 72 32, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
010 - 414 13 11
06 - 42 54 72 32
Verder zoeken