Verder zoeken

Junior tekenaar BHV Ontruimingsplattegronden

De functie

Het maken van een ontruimingsplattegrond en instructie bestaat uit 2 delen.

Deel 1

Het ontwerpen van het tekstuele deel dat bestaat uit diverse taken en instructies voor de bedrijfshulpverlenings (BHV) organisatie en personeel. Je beschrijft stapsgewijs het proces hoe te handelen bij een ontruiming, met betrekking tot het alarmeren van externe hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance) aangeven bevoegdheden om te ontruimen en hoe er ontruimd moet worden en.

Deel 2

Bij deel 1 hoort ook een BHV ontruimingsplattegrond met alle vluchtmogelijkheden in een gebouw. De plattegrond moet bijdragen aan het veilig en zelfstandig verlaten van het gebouw door alle aanwezigen. Het is ook jouw taak om deze plattegrond te tekenen. Dit ga je doen met AutoCad.

De organisatie

Onze opdrachtgever is dé specialist in Nederland voor brandbeveiligingen. Zij leveren o.a. hoge kwalitatieve brandblus middelen en verzorgen hier tevens het onderhoud van. Hun vestigingsplaats is Den Haag.

Jouw profiel

Wij zoeken een junior medewerker die aan het begin van zijn/haar carrière staat. Voor deze functie is het van belang dat je goed en foutloos Nederlands kunt schrijven. Je kunt een duidelijke instructie schrijven. Je kunt een plattegrond tekenen met een tekenpakket. Liefst AutoCad maar dat kan ook worden aangeleerd als je een andere tekenpakket kent. Het is dan wel belangrijk dat je dit heel snel door hebt.

  • Je hebt een MBO opleiding gedaan
  • Je kunt goed communiceren en je vindt het leuk om naar de gebouwen te gaan om vluchtwegen te inventariseren, zodat je een heldere instructie met plattegrond met instructie kunt opleveren.
  • Je bent dus heel accuraat en precies.
  • Je kunt goed werken met MS Office en een eventueel tekenpakket (of je leert snel met software werken).
  • Je bent serieus en betrouwbaar
  • Je bent collegiaal, je hebt gen 9-5 mentaliteit want soms moet je na werktijd ergens langs. Je hebt natuurlijk een rijbewijs.

Het aanbod

Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week. Dit bedrijf biedt een prettige en collegiale werksfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Deborah de Haas
Recruitment Consultant
070-362 47 36




Verder zoeken