Verder zoeken

Klantenservice Support Medewerker

De functie

Als lid van het Support team draai je vanaf dag 1 al volwaardig mee. Je werkzaamheden zijn gevarieerd en bestaan uit het beantwoorden van klant- en leveranciersvragen, het ondersteunen van klant-implementaties én je levert een bijdrage aan de leveranciersaansluiting op de Portal. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een kleine groeiende financiële dienstverlener. In totaal werken hier 5 collega's op kantoor en zijn er met de externen erbij 12 mensen bij de organisatie betrokken. Op de afdeling support zijn allemaal studenten werkzaam. De gemiddelde leeftijd is circa 30 jaar. Je komt te werken in een hippe omgeving, daar word je vrolijk van! Dagelijks krijg je ook een gezamenlijke lunch aangeboden. 

Jouw profiel

Als Klantenservice Support Medewerker heb je ervaring met support/helpdesk werkzaamheden. Je hebt affiniteit met ICT, factuurverwerking en je bent minimaal 40 uur per week beschikbaar. Je hebt een enorme drive om de service verder te verbeteren en zij rekenen dan ook op jouw (procesmatige) denkkracht en slimme ideeën! Je hebt in ieder geval een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel. Uiteraard mogen jouw uitstekende communicatieve vaardigheden en zelfredzaamheid voor deze functie niet ontbreken.  

Het aanbod

  • Een salaris tussen de 2000-2500,- bruto per maand op basis van 40 uur
  • Een fulltime baan binnen een snel groeiend bedrijf, waar ruimte is voor doorgroei- en afstudeermogelijkheden.
  • Je krijgt direct een contract aangeboden bij onze opdrachtgever,
  • Daarnaast krijg je een vergoeding voor het OV. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marthine Ruitenberg
Recruitment Consultant
010-414 13 11
Verder zoeken