Verder zoeken

Kwaliteit Specialist | Audits

De functie

Enerzijds willen we graag iemand die op gedetailleerd niveau, hands on, bouwt aan kwaliteitsregelingen, inclusief alle zaken die daarbij komen kijken. Denk hierbij aan voorbereidingen vergaderingen van diverse commissies, voorlichting en pr en begeleiden van de auditoren. Anderzijds zoeken we de spin in het web die met alle stakeholders contact onderhoudt, alle belangen meeneemt in de uitvoering en de grote strategische lijn bewaakt. Dus politieke voelsprieten zijn hier heel handig.

Als je beveiliging interessant vindt, is dat mooi meegenomen. Voor hun klant in de particuliere beveiliging is een keurmerkgebouw ontwikkeld, daar kun je zo instappen en dit verder ontwikkelen. Maar voor andere klanten willen ze deze stap ook gaan maken. Deze taak leggen ze graag ook op jouw bord.

De organisatie

Je komt te werken bij een adviesorganisatie die klanten uit heel Nederland bedient. Je maakt onderdeel uit van een familiair team, waarin ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. Samen zorgen jullie voor de best mogelijke dienstverlening. 

Jouw profiel

Je snapt ook dat een kwaliteitsregeling ook strategische doelen dient en je kunt op dat niveau adviseren en samenwerken met besturen, commissies, adviesraden en andere stakeholders.

Daarom zoeken wij kandidaten op WO niveau, maar als jij een hele goede HBO-er bent, is dat ook bespreekbaar. En ja, we vragen veel, want we willen ook nog graag dat je door pakt en resultaten boekt en met veel plezier je kennis deelt met collega’s.

De vacature mag ingevuld worden in 28-32 uur per week. 

Het aanbod

Wij bieden naast een marktconform salaris (richtlijn is EUR 4500,00 bruto per maand op fulltime basis) en goede arbeidsvoorwaarden (waaronder 33 vakantiedagen en flexibele werktijden), een warme werksfeer, gezellige collega’s en goede koffie.

Als je denkt dat je bij deze functie past, laat het ons weten middels jouw CV met motivatie. Wil je meer informatie? Bel dan met Marina Dekker 010 - 414 13 11 of 06 - 42 54 72 32, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
010 - 414 13 11
06 - 42 54 72 32
Verder zoeken