Verder zoeken

Kwaliteitsmedewerker | ISO

De functie

Deze vacature is ontstaan op de Consultancy tak van deze organisatie. 

Binnen deze functie ga jij je bezig houden met het schrijven van processen, omschrijven/opstellen van bijvoorbeeld een ISO handboek (of vergelijkbaar). Je zal dus vooral veel teksten verwerken op dit vlak en samen met een meer ervaren 'senior' collega ondersteunen in het aanvragen van allerlei vergunningen bij de overheid, voor hun opdrachtgevers. 


De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich op Europees niveau richt op het aanbieden van totaal oplossingen op het gebied van douane services. Het hoofdkantoor zit in Rotterdam en daarnaast hebben zij nog andere vestigingen elders in Nederland, België en Duitsland. De organisatie heeft circa 180 werknemers. De organisatie richt zich op organische groei, maar ook op groei door overnames in binnen- en buitenland. Het betreft een dynamische organisatie waar iedereen een hands-on mentaliteit heeft en van aanpakken houdt. 

Het is fijn als je eigen vervoer hebt, want de locatie is minder goed bereikbaar met het OV. 

Jouw profiel

Wij zijn op zoek naar kandidaten op MBO (4) niveau met een juridische achtergrond, ervaring binnen de douane wereld zou fijn zijn, maar is geen vereiste. Je hoeft niet zelf alle kennis in pacht te hebben, maar wel kunnen meedenken en uitvoeren. Oftewel, je hebt een echte hands-on mentaliteit!

Fulltime invulling aan deze functie heeft de voorkeur, maar 28 of 32 uur is bespreekbaar.  

Het aanbod

Het betreft hier een vaste baan, die van start gaat door eerst een periode via ons te werken op uitzendbasis. De salarisindicatie ligt tussen de EUR 2500,00 en EUR 2900,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Ben jij de Kwaliteitsmedewerker | ISO die wij zoeken. Solliciteer dan direct met een CV met motivatie waaruit dat ook blijkt. Wil je eerst meer weten, bel dan met Cynthia Radjpalsingh 06 - 15 67 21 15. Zij staat je graag te woord. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment consultant
06 - 15 67 21 15
Verder zoeken