Verder zoeken

Lean Consultant

De functie

Als Lean Consultant begrijp je dat Lean geen simpele cost cutting tool is, maar een fundamentele manier van met elkaar omgaan en succes ervaren. Je denkt in termen van ‘waarde’ in plaats van ‘kosten’ en begrijpt het verschil. Je kunt uitleggen wat er gebeurt als je complexe problemen gaat aanpakken en weet wanneer je onbuigzaam moet zijn en wanneer meegaand. Ook kun je mensen van directie tot werkvloer meenemen in het veranderproces, vanuit een diepe overtuiging dat het beter kan en moet.

Je werkt als Lean Consultant bij diverse opdrachtgevers. Wanneer jij jouw project hebt afgerond, kunnen de bedrijven zelfstandig verder omdat ze precies weten wat ze moeten doen en daartoe ook in staat zijn. Vanuit deze gedachte schrijf je geen bureaulade vol rapporten, maar ondersteun je organisaties hands-on om deze verbetercultuur te bewerkstelligen.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een open en non-hiërarchisch bedrijf, waarin professionals met veelal WO-niveau samenwerken om de organisatie naar een nog hoger niveau te tillen. Het is een inspirerende en informele omgeving waar ontwikkeling centraal staat. Als Lean Consultant / Trainer ben je veel onderweg en ga je aan de slag bij klanten in het hele land.

Jouw profiel

Onze ideale kandidaat is een warme en innemende communicatief vaardige persoonlijkheid. Die zowel met teams als individuen kan omgaan. Het is belangrijk dat je voldoening haalt uit het delen van je kennis en enthousiasme en uit het anderen laten ervaren van succes.

Als Lean consultant schakel je constant tussen verschillende rollen. Als consultant denk je mee en geef je advies, als trainer geef je trainingen en workshops en als coach geef je één op één coaching. Jij beschikt hiervoor minimaal over de volgende kwalificaties:

  • Je bent nieuwsgierig en kunt klanten van directie tot werkvloer inspireren om duurzame procesverbeteringen door te voeren.
  • Je bent in staat trainingen, workshops en implementatie van Lean te begeleiden. Je hebt ervaring met het implementeren van Lean in organisaties.
  • Je hebt een WO opleiding afgerond en je Lean Black Belt behaald.
  • Je bent fulltime beschikbaar.

Het aanbod

Herken jij jezelf in deze veelzijdige rol als Lean Consultant? Dan bieden we jou een passend salaris (4000 – 6000 euro bruto per maand), een lease auto, een goede balans in werk en privé en veel vrijheid.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Regio Amsterdam
Petra Pierik
Business Manager
020 - 715 65 51
06 - 55 98 47 89
Verder zoeken