Verder zoeken

Marketing Budget Controller

De functie

De functie van Marketing Budget Controller valt vanaf nu onder de afdeling Finance binnen Samsung Electronics Benelux. In het team werk je alleen maar met Marketing Budget Controllers. Voor elke afdeling binnen Samsung (Mobiel, Consumenten Elektronica en andere takken binnen Samsung) is een MBC aangewezen en voor Nederland en België.

Hoe zien jouw werkzaamheden er in grote lijnen uit?

Voor elke afdeling wordt ieder jaar een marketing budget vastgesteld. In deze rol ga je steeds delen van dit budget vrij maken voor een bepaalde campagne. Dit doe je door in het systeem approvals aan te maken.

Als het budget vrij is zorg je voor een EO nummer (een nummer gekoppeld aan het budget/team)en controleer je de facturen die binnen komen op het budget en of alles binnen het budget past

Daarna zorg je ervoor dat alle facturen betaald worden. De divisie zal alleen de aanvraag doen en jij zorgt ervoor dat alles aangevraagd wordt en ze er verder geen omkijken naar hebben.

Voor dit proces staat de structuur binnen CED nog niet heel duidelijk, het is dan ook belangrijk dat de kandidaat die wij zoeken mee durft te denken met de afdeling en veel goodwill weet te kweken om het proces zo goed mogelijk te laten verlopen.

Je gaat de divisie helpen om het juiste budget aan te vragen. Jouw persoonlijkheid is dan ook belangrijker in deze dan de ervaring.

De organisatie

Je komt te werken bij Samsung; één van de absolute A-merken in de internationale technologische wereld. Hier kun je je ontwikkelen en doorgroeien. Daarnaast krijg je een mooi arbeidsvoorwaardenpakket en kun je top bonussen verdienen! Jouw werkplek is in Amsterdam-Schiphol. De cultuur is dynamisch, innovatief en ambitieus.

Jouw profiel

Jij bent onze ideale kandidaat als je beschikt over de onderstaande functie-eisen :

 • Je hebt 1-2 jaar werkervaring in een soortgelijke rol opgedaan en enige ervaring/kennis van budgetten.
 • Bachelor of master degree richting Bedrijfskunde/Marketing/Economie/Finance.
 • Goede kennis van Excel en Powerpoint, ervaring met SAP is gewenst.
 • Je vindt het prettig om in een internationale organisatie te werken, waarbij je ook goede kennis hebt van de Engelse taal.
 • Samsung zit in jouw DNA als de volgende kernwoorden bij jouw passen: flexibel /geen 9-5 mentaliteit / dynamisch.

Het aanbod

Wij bieden je een salaris van tussen de € 2300,- en € 2500,- bruto op basis van 40 uur. Bovendien biedt Samsung een heel aantrekkelijk bonussysteem;

 • 8% vakantiegeld
 • 25 vakantiedagen
 • Goede Vrijdag vrij
 • Kwartaal Bonus
 • Reiskosten
 • Jaarlijks kortingsbedrag om producten te kopen
 • Kerstpakket
 • Verjaardagscadeau

En natuurlijk ruime ontwikkelingsmogelijkheden, zodat je op termijn ook kunt doorgroeien !

Ben jij enthousiast geworden van de vacature Marketing Budget Controller? Stuur dan snel jouw CV met motivatie. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Charlene Asgarali, 0621132721. Zij staat je graag te woord.

Deze vacature heeft het Exactpi referentienummer: 2143.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene Van Bunge-Asgarali
Recruitment Coördinator
070-3624736
0621132721
asgarali@exactpi.nl
Verder zoeken