Solliciteer op Marketing Community Manager

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Jouw functiegroep

Motivatie

Nieuwsbrief abonnement

Terug naar vacature details

 


De functie

Weet jij als geen ander hoe je trendy merken presenteert op Community platforms. Wil jij dit doen voor een iconisch merk op strategisch en tactisch niveau?  Wil jij merken met mensen verbinden? Kom werken bij deze top werkgever. 

De Marketing Community Manager maakt deel uit van een team van een bepaald merk. De opdrachtgever van het merk waar jij je voor in gaat zetten is gevestigd in het hart van Amsterdam. Het betreft een wereldwijd bekend merk. Binnen dit team ondersteun je de markten op strategisch en tactisch niveau. Van strategie tot implementatie, van content creatie tot activering tot het houden van gesprekken. Elke dag brengt een nieuwe uitdaging met zich mee, omdat je met een breed scala aan belanghebbenden werkt. Je werkt samen met de lokale brand managers, bureau partners, platform partners en andere business units en afdelingen, zoals Corporate Communications. Het is jouw verantwoordelijkheid om gebruik te maken van klantexpertise, branding en trends om de beste tactiek in social media toe te passen!

Wat ga je doen?

 • Versterken van de sociale media prestaties en daarover bruikbare inzichten geven.
 • Zorgen voor consistentie in kwaliteit en inhoud.
 • Voorkomen van klachten ten aanzien van de reputatie van het merk. Je lost problemen snel en adequaat op.
 • Continue zoeken naar verbetering en je werkt efficiënt.
 • Ondersteunen van het internationale team op strategisch en tactisch niveau.
 • Kennis overbrengen m.b.t. de meest recente trends en ontwikkelingen welke het merk ten goede komen
 • Fungeert als het expertisecentrum binnen cross-agency-vergaderingen door jouw kennis en expertise over inhoud en gebruik van sociale kanalen te delen.


De organisatie

Dit is een reclamebureau en zij zijn een gedreven partner in advertenties voor meerdere internationale merken. Zij bieden individuele inhoud en creativiteit. Zij geloven sinds de oprichting dat relevante creativiteit de sterkste kracht is om mensen in beweging te krijgen. Zij gaan de uitdaging aan om merken met mensen te verbinden. Ze geloven in een sterke band met de merken, daarom splits je je tijd tussen het kantoor in Amstelveen en het kantoor van het merk. Dit komt overeen met de doelstellingen van de organisatie, maar komt ook tegemoet aan de behoeften van hun klanten. De sfeer in het kantoor is jong en dynamisch. Men werkt met gepassioneerde, creatieve talenten afkomstig uit alle werelddelen. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook tijd om te genieten van een welverdiende pauze.

Jouw profiel

De Marketing Community Manager die wij zoeken is vlot, gedreven en gepassioneerd, en heeft  bewezen ervaring in Social Marketing, waaronder Community Management. Verder laat jouw CV de volgende zaken zien:

 • Marketing opleiding op HBO niveau.
 • Grondige kennis van Sociale Mediaplatformen (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, Snapchat etc.).
 • Inzicht in meetinstrumenten en trends op het gebied van Sociale Media.
 • Ervaring met het realiseren van bedrijfsdoelstellingen: merkbekendheid en betrokkenheid van gebruikers verhogen.
 • Ervaring met content op Sociale Media (content governance en crisiscommunicatie).
 • Je kunt informatie en ideeën effectief  in het Nederlands en Engels communiceren. 

Het aanbod

Je gaat werken in een prachtig kantoorgebouw. Er is een mooie lunchroom met uitstekende voorzieningen waar je elke dag een gezonde lunch kunt nuttigen. De werkweek bedraagt ​​36 uur, gespreid over 4 dagen.

Je verdient tussen € 2100, - en € 2500, - bruto per maand en dit hangt natuurlijk af van de werkervaring die je meebrengt.

Ben jij de Marketing Community Manager die enige ervaring heeft op dit niveau? Solliciteer dan direct. Wil je meer weten, bel dan met Florence Droogné 06 55 23 29 24, zij vertelt je graag meer. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné

06 55 23 29 24