Verder zoeken

Marketing en Sales Stage bij MINI

De functie

Zit jij in het 3e of 4e jaar van jouw WO studie, kom dan alvast werkervaring opdoen in deze veelzijdige stage bij MINI. Voor MINI zijn wij op zoek naar een stagiair(e) die voor een periode van 6 maanden kan assisteren. Je draait als volwaardig lid mee in het MINI team, bestaande uit 7 personen met een verantwoordelijkheid voor dealer sales, corporate sales, marketingcommunicatie, product marketing en online marketing. De werkzaamheden zijn divers en afwisselend.Binnen deze stage kun je dus op alle disciplines ervaring op doen.

Werkzaamheden

 • Bijdrage leveren aan de voorbereiding en organisatie van MINI evenementen;
 • Meedenken in de voorbereiding van nieuwe marktintroducties;
 • Ondersteunen bij de operationele uitvoer van marketingcampagnes;
 • Bijdrage leveren aan nieuwe prijslijsten en brochures;
 • Beoordelen van (nieuwe) webteksten;
 • Beheer en de planning van de demovloot;
 • Administratieve werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling.
 • Daarnaast heb je veel contact met andere afdelingen zoals aftersales, planning & logistics en met het wagenpark. 

Zo ziet jouw stage eruit
Stage lopen bij MINI is zeker niet de hele dag achter het kopieerapparaat staan en koffie halen voor de afdeling. Nee, bij MINI houdt stage lopen in dat je als collega daadwerkelijk meewerkt. Je zal deel gaan nemen in lopende projecten en eigen taken en verantwoordelijkheden krijgen, maar ook nemen, We verwachten dat je ook actief deelneemt in de verschillende overlegvormen. Je krijgt natuurlijk ook ruimte voor eigen inbreng.

De groep stagiaires binnen BMW is zelf erg actief, zo is er wekelijks een meeting waar jullie elkaar informeren over wat er speelt, uiteraard doen jullie dat na een gezamenlijke lunch. 

De organisatie

MINI is in september 2001 door BMW Group geïntroduceerd en sindsdien een groot succes. Het is een jong en dynamisch automerk dat door continue groei steeds volwassener wordt. MINI kent verschillende modellen: de MINI 3-deurs, de MINI 5-deurs, de MINI Clubman, de MINI Countryman en de MINI Cabrio. Ieder jaar krijgen 32 HBO- en WO-studenten de kans om hun carrière een glansrijke start te geven door een stage te lopen binnen één van de Nederlandse bedrijfsonderdelen van BMW, waar MINI ook onder valt. Jouw stageplek bij MINI is in Rijswijk.

Jouw profiel

Als Stagiair ben je een belangrijk onderdeel van de organisatie. De ideale Stagiair heeft vooral een sterke persoonlijkheid en is continu op zoek naar verbetering en vernieuwing. Er wordt meer waarde gehecht aan wie jij bent dan aan jouw opleiding. Herken jij jezelf in de volgende omschrijving?

 • Momenteel volg je een WO of Master opleiding bij voorkeur in de richting van marketing, bedrijfskunde of (commerciële) economie (Je bent bijvoorbeeld in het 3e of 4e jaar);
 • Je bent communicatief vaardig, neemt initiatief, flexibel ingesteld, zowel zelfstandig als teamplayer en je hebt een proactieve werkhouding;
 • Daarnaast is het belangrijk dat je verantwoordelijkheid durft te nemen en een proactieve instelling hebt;
 • MINI zoekt een zelfstandig en gedreven student die ook naast de studie een actief leven heeft en dit met veel plezier en enthousiasme doet. Zij zien dan ook graag dat je naast jouw studie nevenactiviteiten onderneemt, inhoudelijk al mooie bijbanen hebt gehad, sportief of reislustig bent aangelegd en/of dat je bijvoorbeeld op jezelf woont;
 • Je hebt goede kennis van Microsoft Office programma's (met name Power Point/Excel);
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je bent fulltime beschikbaar.

Het aanbod

Wat heeft BMW jou te bieden?

 • Een stageplaats in een groeiende en inspirerende internationale organisatie die continu streeft naar verbetering van service en kwaliteit.
 • Je krijgt veel ruimte om je te ontwikkelen en daar waar nodig word je begeleid.
 • Een stageplaats kan de opmaat zijn voor een mooie carrière binnen BMW Group Nederland. Ongeveer 10% van het huidige personeelsbestand bestaat uit oud stagiairs.
 • Ook heerst er een gezellige werksfeer en bestaat het team uit leuke collega’s en mede stagiairs.

Geïnteresseerd?
Exact personeelsintermediair verzorgt de voorselectie van alles stagiaires binnen MINI en BMW Group Nederland. Zie jij jezelf terug in het geschetste profiel? En ben je geïnteresseerd in een leerzame en leuke stage bij MINI? Solliciteer dan meteen door je CV en motivatie te uploaden op onze website.

Liever een andere afdeling?
Vind je stagelopen bij BMW helemaal te gek, maar zie jij jezelf liever op een andere afdeling? Op https://www.exactpi.nl/vacatures/stages-bij-bmw/ vind je meer informatie en alle stageplekken die BMW aanbiedt voor de periode vanaf februari 2019.

Het referentienummer van deze vacature is: 2162.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene van Bunge-Asgarali
Recruitment Coördinator
0621132721
asgarali@exactpi.nl
Verder zoeken