Verder zoeken

Marketing Medewerker CRM | HBO Stage | Meewerkstage

De functie

Ben jij een ambitieuze student(e) met interesse voor Sales & Marketing en Automotive, en zoek je een uitdagende, veelzijdige stageplaats bij een premium automerk? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe CRM stagiair(e)!

Binnen de meewerk stage CRM maak je deel uit van de afdeling Marketing & Sales services. De afdeling bestaat uit 7 personen, waaronder 2 stagiaires. Zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van interne en externe marketing- en communicatie. Binnen de afdeling is het CRM team verantwoordelijk voor het ontwikkelen van activiteiten om nieuwe klanten aan te trekken en om bestaande klanten te behouden. Als nieuwsgierige en gedreven stagiair weet je kritische vragen te stellen en ons uit te dagen.

Binnen deze stage doe je samen met je collega’s:

 • het in kaart brengen en optimaliseren van de klantreis die onze lease- en financieringsklanten maken;
 • aanleveren van ideeën voor verbeteringen die bijdragen aan een optimale klantbeleving; 
 • bedenk je en ontwikkel je (e)Direct Mail campagnes;

Daarnaast ondersteun je de afdeling bij:

 • het evalueren, analyseren en rapporteren van campagne resultaten;
 • het onderhouden van de CRM database;
 • diverse administratieve werkzaamheden.

De organisatie

BMW Group Financial Services is evenals BMW Group Nederland een dochteronderneming van BMW AG. Als 'lease- en financieringsmaatschappij van het huis' werkt BMW Group Financial Services hecht samen met de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. De maatschappij is een gespecialiseerde financiële dienstverlener met aansprekende producten / diensten. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen.

Jouw profiel

Wij zoeken een student die op zoek is naar een fulltime meewerk stage. Ook als je moet afstuderen is een stageplaats bespreekbaar. In dat geval zal een afstudeeropdracht in samenspraak met jou tot stand komen. Verder heb je nodig:

 • HBO studie richting marketing, commerciële economie of bedrijfseconomie en je beschikt over onderstaande vaardigheden:
 • Je kunt per 1 februari 2018 voor 6 maanden fulltime stage lopen. 
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
 • Vaardig met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint);

 Verder passen de volgende persoonlijke kenmerken bij jou 

 • Je bent een creatieve student die in staat is zelfstandig te werken . Je bent flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en communicatief vaardig;
 • Je hebt natuurlijk enige affiniteit met auto's, motorfietsen en financiële dienstverlening.

Het aanbod

Een meewerkstage binnen marketing waar je absoluut uitdaging in kunt vinden. Tijdens jouw stage word je uitstekend begeleid en werk je nauw samen met de CRM manager.

De werktijden bij BMW zijn 39 uur per week. BMW is goed te bereiken met het openbaar vervoer. Je werkt in een formele omgeving met ambitieuze collega's waar je veel van kunt leren.

Deze stage bij dit mooie bedrijf binnen de Automotive zal beslist een uitstekende aanvulling zijn voor jouw CV.

Ben jij geïnteresseerd? Wil je meer weten dan kan je contact opnemen met Eva van Hoek 070-3624736. Of stuur direct jouw CV met motivatie, de tijd dringt want de gesprekken zijn op korte termijn en de startdatum 1 februari 2018!

Ga je tijdens de feestdagen op vakantie? Geen probleem! Geef dat dan even aan, maar reageer voordat je op vakantie gaat!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Eva van Hoek
Senior Business Manager
070-362 47 36
Verder zoeken