Verder zoeken

Marketing Medewerker | HBO Stage | Meewerkstage

De functie

De afdeling marketing bestaat uit 2 personen, zij zijn verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het interne en externe marketing- en communicatiebeleid. De marketing- en communicatieactiviteiten zijn hierbij gericht op de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie en de eindklant (particuliere en zakelijke markt).

Voor deze afdeling zijn wij per februari 2018 op zoek naar een stagiair die voor een periode van 5 of 6 maanden wil assisteren bij de dagelijkse activiteiten en werkzaamheden. Gedurende deze periode word je uitstekend begeleid. De stage is voor 5 dagen per week. Wij zijn hierbij specifiek op zoek naar een meewerkstagiair.

" data-toggle="zdoewu-tooltip" data-tooltip="lq8oth-tooltip" data-yeti-box="zdoewu-tooltip" tabindex="100" title="">De marketing meewerk stagiair gaat zich bezighouden met:

  • " data-toggle="mw83lb-tooltip" data-tooltip="klljb3-tooltip" data-yeti-box="mw83lb-tooltip" tabindex="101" title="">Het bijhouden en optimaliseren van de content op de websites;
  • " data-toggle="dxnnkw-tooltip" data-tooltip="i6c0z6-tooltip" data-yeti-box="dxnnkw-tooltip" tabindex="102" title="">Je ondersteunt bij diverse werkzaamheden zoals de ontwikkeling en verzending van direct mailings en Point of Sale materiaal en bij het organiseren van verkooptrainingen en evenementen." data-toggle="x0mrw9-tooltip" data-tooltip="gwcw2d-tooltip" data-yeti-box="x0mrw9-tooltip" tabindex="103" title="">Je gaat diverse marktonderzoeken verrichten en je signaleert ontwikkelingen in de markt;
  • " data-toggle="zmsy0v-tooltip" data-tooltip="ripubb-tooltip" data-yeti-box="zmsy0v-tooltip" tabindex="104" title="">Het ondersteunen van diverse projecten op het gebied van interne communicatie;
  • " data-toggle="golovw-tooltip" data-tooltip="6ih88l-tooltip" data-yeti-box="golovw-tooltip" tabindex="105" title="">Diverse overige (administratieve) werkzaamheden ter ondersteuning van de afdeling.

Wij zoeken echt een  meewerkstagiair,  dus als jij een afstudeeropdracht zoekt kom je  niet  aanmerking.

De organisatie

BMW Group Financial Services is evenals BMW Group Nederland een dochteronderneming van BMW AG. Als 'lease- en financieringsmaatschappij van het huis' werkt BMW Group Financial Services hecht samen met de Nederlandse BMW en MINI dealerorganisatie. De maatschappij is een gespecialiseerde financiële dienstverlener met aansprekende producten / diensten. Er is keuze uit alle denkbare vormen van leasing, financiering en verzekeringen.

Jouw profiel

Voor deze uitdagende meewerk stage binnen marketing kom je in aanmerking als jij  met de volgende opleiding bezig bent: 

  • HBO richting marketing, commerciële economie of bedrijfseconomie en j e beschikt over onderstaande vaardigheden:
  • Je kunt per 1 februari 2018 voor 5 maanden fulltime stage lopen. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Vaardig met Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint, Publisher);

 Verder passen de volgende persoonlijke kenmerken bij jou 

  • Je bent een creatieve stagiair die in staat is zelfstandig te werken . Je bent flexibel, stressbestendig, initiatiefrijk en communicatief vaardig;
  • Je hebt natuurlijk enige affiniteit met de automotive branche en lease-, financierings- of bankproducten.

Het aanbod

Een meewerkstage binnen marketing "Dit is een uitdagende functie waarin jij je nooit verveelt"

" data-toggle="1ltfq5-tooltip" data-tooltip="ilfzdj-tooltip" data-yeti-box="1ltfq5-tooltip" tabindex="108" title="">waar je absoluut uitdaging in kunt vinden. De werktijden bij BMW zijn 39 uur per week. BMW is "De locatie is ideaal gelegen tegenover het station"
" data-toggle="v5oyj3-tooltip" data-tooltip="wun18j-tooltip" data-yeti-box="v5oyj3-tooltip" tabindex="107" title="">goed te bereiken met het openbaar vervoer. " data-toggle="gogntz-tooltip" data-tooltip="7a5sn5-tooltip" data-yeti-box="gogntz-tooltip" tabindex="106" title="">Je werkt in een formele omgeving met ambitieuze collega's waar je veel van kunt leren. Deze stage bij dit mooie bedrijf binnen de Automotive zal beslist een uitstekende aanvulling zijn voor jouw CV.

Ben jij geïnteresseerd? Wil je meer weten dan kan je  contact opnemen met Eva van Hoek 070-3624736. Of stuur direct jouw CV met motivatie, de tijd dringt want de gesprekken zijn op korte termijn en de startdatum 1 februari 2018!

Ga je tijdens de feestdagen op vakantie? Geen probleem! Geef dat dan even aan, maar reageer voordat je op vakantie gaat! 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Eva van Hoek
Senior Business Manager
070-362 47 36
Verder zoeken