Verder zoeken

Marketing medewerker / Schrijver SEO-teksten

De functie

Voor een webshop en postorder bedrijf zijn wij op zoek naar een creatief schrijver (m/v) die een stukje tekst binnen een handomdraai omtovert tot een wervende SEO productie tekst.

Omdat de teksten vooral uit Duitsland komen moeten ze vanuit de Duitse tekst vertaald worden en omgezet worden naar een pakkende en leuke Nederlandse tekst. In het begin zal dit gaan om catalogus teksten maar uiteindelijk is het de bedoeling dat ook SEO teksten en Facebook teksten vertaald en herschreven moeten worden. Je werkt hierbij met Indesign, ervaring met dit programma is gewenst. 

Jij hoeft ons niets te vertellen want uit jouw uitgebreide en aantrekkelijke motivatiebrief blijkt al dat jij de geschikte kandidaat bent. Je zorgt er voor dat de tekst makkelijk weg leest en je maakt ons nieuwsgierig naar jouw als persoon.Daarnaast weet je als geen ander hoe je een SEO tekst moet schrijven, 


Omdat deze vacature specifiek gericht is op wervend schrijven vragen wij jou een extra inspanning, namelijk een motivatiebrief en een SEO tekst van 100 woorden. Zonder dit bewijs van jouw talent zullen wij jouw sollicitatie helaas niet in behandeling nemen. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een webshop en postorderbedrijf. Ze verkopen onder andere kleding en lifestyle producten. Het is een gerenommeerd bedrijf dat onderdeel uitmaakt van een groot Duitse concern.

Jouw profiel

Tot jouw kwalificaties behoren:

  • Je hebt uitstekende kennis van de Nederlandse taal en minimale opleidings- eis is MBO 4
  • Je beschikt over Havo/Vwo niveau Duits
  • Je kunt leuke en wervende teksten schrijven

Het aanbod

  • Een leuke werkomgeving in een gezellig en jong team;
  • Werkten met de nieuwste technologie;
  • Mogelijkheid tot diverse cursussen en eventuele studiedagen;
  • Uitzicht op vast dienstverband.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marthine Ruitenberg
Recruitment Consultant
010-414 13 11
Verder zoeken