Verder zoeken

Medewerker Chauffeursbalie

De functie

In deze baan ben je werkzaam op een chemische plant en werk je op 2 locaties, te weten de Maasvlakte en de Botlek. Je bent de hele dag in contact met (internationale) chauffeurs. Je bent het aanspreekpunt voor de chauffeurs, je plant ze in voor het juiste dok, je controleert de bijbehorende documenten/certificaten/vergunningen en verstrekt bezoekerspassen. Je neemt de transportpapieren in ontvangst en maakt alles in orde voor het vervolg. 

Op de Maasvlakte werk je alleen maar je werkplek is naast die van de beveiligers. In de Botlek werk je in een team met 3 collega's.

Je werkt volgens een rooster met verschillende shifttijden. 

De organisatie

Deze organisatie richt zich op Europees niveau op het aanbieden van totale oplossingen op het gebied van douane services.

Jouw profiel

Om in aanmerking te komen voor deze vacature beschik je bij voorkeur over een afgeronde MBO opleiding van het STC, bijvoorbeeld richting logistiek/havenmedewerker. Je hebt basiskennis van douane en transport documenten.

Je kunt de chauffeurs goed in het Engels en/of Nederlands te woord staan. Je bent fulltime beschikbaar.

Het  is een must  eigen vervoer te hebben in verband met de werklocaties. Reizen met het openbaar vervoer is geen optie. 

Het aanbod

Wij bieden jou een contract op uitzendbasis en de maximale salarisindicatie bedraagt EUR 2300,00 bruto per maand op fulltime basis. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
cynthia@exactpi.nl
06 - 15 67 21 15
Verder zoeken