Verder zoeken

Medewerker Cliëntenadministratie Zorginstelling

De functie

Ben jij per direct beschikbaar? Heb jij de administratieve processen binnen DBC/WMO, WLZ en/of de Jeugd wet in de zorg goed onder knie? Dit is wat je gaat doen:

Je gaat aan de slag in een administratief uitvoerende functie. Je verzorgt de cliëntenadministratie in de breedste zin van het woord.  De hoofdtaak is het verzorgen van alle mutaties en registraties die te maken hebben met de WMO, WLZ en/of Jeugdwet. Tevens ondersteun je de afdeling met allerlei hand- en spandiensten binnen dit vakgebied.


De organisatie

Deze organisatie is actief in de zorgsector. Er werken circa 2200 medewerkers die zich inzetten voor het wel en wee van hun cliënten. Je komt te werken in een team van 25 collega's die alles registreren rondom in-, uit-, en doorstroom van de cliënten. Het is een zelf-organiserend team dat met elkaar verantwoordelijk is voor het eindresultaat.

Jouw profiel

Je hebt aantoonbare ervaring  op een cliëntenadministratie, bij voorkeur bij een GGZ/(L)VG organisatie. Daarnaast heb je in ieder geval kennis en ervaring met alle administratieve processen rondom de DBC. Wanneer je ook nog kennis hebt van WMO//WLZ/Jeugdwet, dan is dat een pre. Binnen deze organisatie wordt gewerkt met het computerprogramma Plancare Dossier en daarnaast werkt men veel in Excel. 

Samenwerken en open communiceren zijn in deze baan van groot belang. Daarnaast:

  • Ben je sociaal vaardig;
  • Heb je tact en kan je goed luisteren;
  • Werk je nauwkeurig;
  • Ben je alert en neem je graag het initiatief. 

Het aanbod

Je gaat 28-32 uur per week werken. Jouw werkplek is in het centrum van Rotterdam en is dan ook goed bereikbaar met het OV.  Onze opdrachtgever biedt jou een baan die ertoe doet in de maatschappij, dus pak deze kans en draag je steentje bij! 

  • De vacature gaat per direct in, en is in ieder geval voor de periode van 3 maanden, met optie tot verlenging.
  • De salarisindicatie ligt tussen de EUR 1700,00 en 2574,00 bruto per maand op basis van 36 uur per week.
  • Je start via Exact personeelsintermediair op uitzendbasis.
  • In geval van indiensttreding is een VOG noodzakelijk. 

Heb jij de administratieve processen binnen DBC/WMO, WLZ en/of de Jeugd wet in de zorg goed onder knie? Ben je direct beschikbaar? Nu solliciteren. Wil je meer informatie, bel dan met Marina Dekker, 010-414 13 11, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
010-414 13 11
dekker@exactpi.nl
Verder zoeken