Verder zoeken

Medewerker instructieteksten | Junior

De functie

Je gaat stukjes tekst opstellen met diverse taken en instructies. Jouw teksten zijn de toelichting bij een ontruimingsplattegrond voor de bedrijfshulpverlening (BHV) binnen een bedrijf waar brandblusapparatuur is geïnstalleerd. Je beschrijft stapsgewijs het proces hoe men moet handelen bij een ontruiming. Ook het inschakelen van externe hulpdiensten (brandweer, politie, ambulance) ge je beschrijven. Kortom aan de hand van jouw omschrijving kan men veilig het pand verlaten. 

Bij deze teksten hoort natuurlijk een plattegrond. Deze wordt nu door een collega gemaakt, maar er bestaat een mogelijkheid dat jij een cursus AutoCad kan volgen, zodat je later ook de plattegronden kunt tekenen. 


De organisatie

Onze opdrachtgever is dé specialist in Nederland voor brandbeveiligingen. Zij leveren o.a. hoge kwalitatieve brand blusmiddelen en verzorgen hier tevens het onderhoud van. 

Jouw profiel

  • Je hebt een MBO-4 opleiding gedaan en al wat administratieve werkervaring opgedaan
  • Je kunt zelf stukjes tekst in een instructievorm opstellen en uittypen. Je bent dus precies en levert je werk zonder fouten op. .
  • Je kunt goed werken met MS Office, en je bent handig met software.

Wij zoeken een vlotte medewerker die van werken houdt én waar wij van op aan kunnen. Je kunt ook goed met verschillende collega's omgaan, en als het druk is help je hen graag. In dit bedrijf is het belangrijk dat je uit jezelf werk aanpakt.  

Het is druk bij dit bedrijf dus wij willen graag dat je zo snel mogelijk begint. Als je een rijbewijs hebt dan heb je een streepje voor. 

Het aanbod

Jij bent op zoek naar een baan voor lange tijd en mogelijk in de toekomst vast. Je gaat 40 uur per week werken. Dit bedrijf biedt een prettige en collegiale werksfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
070-362 47 36
Verder zoeken