Verder zoeken

Medewerker Marketing & Communicatie (0,8 fte)

De functie

Voor de afdeling Marketing en Communicatie zijn wij op zoek naar een Marketing & Communicatie Medewerker die van organiseren houdt. Je bent samen met het team van 3 andere personen verantwoordelijk voor de marketing en communicatie activiteiten. Je kunt hierbij denken aan het organiseren van beurzen, maar ook alle on- en offline uitingen zoals campagnes, nieuwsbrieven, brochures en advertenties.  

Het leuke aan deze afdeling is dat die zich kenmerkt door nauwe samenwerking. Veel taken worden binnenshuis gehouden. Zo krijg je veel ruimte om je brede kennis toe te passen en uit te breiden. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is fabrikant en marktleider van technische installaties in binnen- en buitenland. De organisatie kenmerkt zich door de familiaire sfeer ondanks dat het een internationaal bedrijf is. Het product wordt in meer dan 100 landen verkocht. Omdat de organisatie zich meet met de wereldtop op het gebied van de producten die zij leveren, is het van groot belang dat ook de communicatie-uitingen en productintroducties van hoge kwaliteit zijn.

Jouw profiel

  • HBO niveau aangevuld met relevante ervaring in een B2B omgeving
  • Goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal
  • Vergelijkbare ervaring in een technisch bedrijf 

Het aanbod

Wij bieden een marktconfom salaris en aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket bij een innovatieve organisatie.  Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marthine Ruitenberg
Recruitment Consultant
06-51852787
Verder zoeken