Verder zoeken

Medewerker Online Communicatie

De functie

Ben jij bedreven in webmaster taken en social media? En ben jij per direct beschikbaar en bereid om deze tijdelijke klus te klaren voor 2 dagen per week? Dan zijn wij op zoek naar jou!

In verband met een zieke medewerker zijn wij tijdelijk op zoek naar een Medewerker Communicatie die zich gaat bezig houden met webmaster taken, social media en content creatie. Kortom, je verzorgt alle externe communicatie via internet en dit alles doe je op een manier waarop je nieuwe studenten weet aan te trekken en de onderwijsinstelling verder op de kaart weet te zetten!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale onderwijsinstelling in Rotterdam. 

Jouw profiel

Je bent HBO geschoold en hebt ervaring met webmaster taken en social media. Tevens ben je per direct beschikbaar voor 2 dagen per week. Aangezien het hier een internationale tak betreft, is een goede tot uitstekende kennis van de Engelse taal een vereiste.

Het aanbod

De opdracht is voor 16 uur per week en duurt in ieder geval tot en met 21 december a.s. en tegen die tijd is er bekend of een evt. verlenging mogelijk is.

Het salaris ligt tussen de EUR 2725 en EUR 3725 bruto per maand op fulltime basis. 

Denk jij de juiste persoon te zijn voor deze tijdelijke klus? Solliciteer dan nu! Wil je eerst meer informatie, bel dan met Birgit van der Heide, via 06 - 15 39 61 62, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Birgit van der Heide
Recruitment Consultant
06 - 15 39 61 62
vanderheide@exactpi.nl
Verder zoeken