Verder zoeken

.NET Developer | Junior

De functie

Samen met een lead developer en een senior .NET developer ga jij je werkzaamheden uitvoeren. Kortom, in deze baan kan je heel veel van hen leren en zal je intern getraind worden door je collega's. Je gaat dus actief deelnemen in dit team en je bent medeverantwoordelijk voor de website en informatiesystemen. Er liggen heel veel uitdagende projecten in het verschiet, dus vervelen zit er niet bij. Met jouw ambitie en hun aanbod qua trainingen en projecten, kun je doorgroeien tot een volwaardig IT specialist. 

De organisatie

Je komt te werken bij het toonaangevend, internationaal en succesvol bedrijf in digitale lifestyle-accessoires. Zij bieden een uitstekende service en hebben een heel uitgebreid assortiment. Je gaat samenwerken met een lead developer en een senior .NET developer en binnen de organisatie gaat iedereen informeel met elkaar om. 

Jouw profiel

Je bent onlangs afgestudeerd in MBO/HBO Informatica. Heb je deze achtergrond niet, maar heb je wel als hobby het maken van websites of het programmeren van applicaties, dan nodigen wij je alsnog uit om te solliciteren. Verder heb je ontwikkelervaring op het .NET platform (C#, ASP.NET, .NET Entity Framework, SQL) en/of HTML, JavaScript, jQuery, CSS. Interesse in de nieuwste technologiën (bijvoorbeeld Cloud, Al, Docker) brengen je absoluut verder in deze functie en ervaring met Visual Studio en Angular is een pré. 

Daarnaast spreekt het voor zich dat je analytisch, flexibel en resultaatgericht bent en de Nederlandse en Engelse taal goed beheerst in woord en geschrift.  

Het aanbod

Je krijgt direct een contract aangeboden bij onze opdrachtgever. Het salaris is afhankelijk van je opleiding en eventuele ervaring en jouw salaris zal uiteraard meegroeien tijdens jouw ontwikkeling, want er zijn trainingsmogelijkheden volop! Daarnaast bestaan de secundaire arbeidsvoorwaarden o.a. uit een reiskostenvergoeding, goede pensioenregeling en kan je ook nog gebruik maken van de fitnessruimte op kantoor. 

Zie jij een match tussen deze vacature en jouw eigen opleiding en ervaring? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie, bel dan eerst met Birgit van der Heide, 06 - 15 39 61 62. Zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2196. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Birgit van der Heide
Recruitment consultant
06 - 15 39 61 62
vanderheide@exactpi.nl
Verder zoeken