Verder zoeken

Notulist | parttime

De functie

Als Notulist notuleer je vergaderingen van diverse Verenigingen van Eigenaren in de regio's Drechtsteden, Rotterdam of Delft. Je kunt zelf je voorkeur voor een regio aangeven.

Het gaat hier om diverse vergaderingen in de periode februari tot en met juni 2019. Deze vergaderingen vinden veelal 's avonds plaats en een enkele keer overdag.

Op het moment dat je door ons geschikt bent bevonden voor deze functie, dan zullen we t.z.t. het vergaderschema met je doornemen, zodat je kunt aangeven welke data je beschikbaar bent en wij jou in kunnen plannen. Ook hebben wij een voorbeeld beschikbaar van hoe de uitgewerkte notulen er uitzien, zodat je vooraf weet welke lay-out, e.d. je aan kunt houden.

De organisatie

Onze opdrachtgever verleent diensten aan diverse Verenigingen van Eigenaren.

Jouw profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je goed bent in notuleren en (zakelijk!) verslag leggen en daarnaast is het belangrijk dat je netjes verzorgd bij de vergadering verschijnt. Tevens is het een must dat je in bezit bent van een auto en over minimaal MBO werk- en denkniveau beschikt.

Het aanbod

De salarisindicatie voor deze functie ligt tussen de EUR 1650,00 en EUR 2100,00 bruto per maand op fulltime basis. Je krijgt een reiskostenvergoeding van EUR 0,19 cent per kilometer.

Het is goed om te weten dat de vergadertijd gelijk staat aan de uitwerktijd. Dit zijn bij elkaar opgeteld de uren die je hiervoor kan declareren.

Ben jij de Notulist die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw CV (in Word document) en motivatiebrief. Wil je meer informatie, bel dan met Birgit van der Heide, 06 - 15 39 61 62. Zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2279. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Birgit van der Heide
Recruitment Consultant
06-15 39 61 62
Verder zoeken