Verder zoeken

Office Lease Consultant Sales Partners

De functie

De manier waarop Alphabet denkt over mobiliteit verandert snel. Vertrouwen vormt de kern van onze klantrelaties. Er is een team van gepassioneerde ambassadeurs voor nodig om op basis van dat vertrouwen onze organisatie te laten groeien. Als je op zoek bent naar een uitdagende rol waarbij succes altijd wordt erkend en beloond en waarbij je bouwt aan mobiliteit van de toekomst, dan hebben wij een mooie rol in onze organisatie voor jou.

Over de rol

Je bent een van de zes unieke persoonlijkheden binnen het Alphabet Sales Partners Team. Als Office Lease Consultant Alphabet Sales Partners bouw je continue aan de relatie met de verschillende salespartners. Vanuit deze samenwerking met de intermediairs en dealers zorg je voor commercieel succes door actief te sturen op en adviseren over belangrijke ontwikkelingen in de markt. Je adviseert en informeert hen telefonisch of tijdens een bezoek over operationele aspecten van het dienstverleningspakket. Afspraken leg je vast en je onderhoudt ze. Je bewaakt de voortgang van de uitvoering van afspraken en actiepunten. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het uitbrengen en opvolgen van offertes en resale contracten via het online-portaal binnen gestelde termijnen en faciliteer je de partners in het gebruik ervan. Je wikkelt contractovernames af en brengt nieuwe producten en/of diensten onder de aandacht.

De organisatie

Alphabet is dé toonaangevende aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen in Europa. Alphabet is onderdeel van BMW Group en bezit uitgebreide kennis op het gebied van internationaal wagenpark- en leasebeheer. Al 3 jaar op rij zijn zij uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland. Alphabet is een energiek bedrijf waar medewerkers op elkaar vertrouwen, elkaar respecteren en open staan voor nieuwe kansen. Er hangt een hele fijne sfeer in het bedrijf, waardoor medewerkers het beste uit zichzelf en elkaar halen. Samen elke dag op weg om de klanten Mobiliteit zonder omwegen te laten ervaren!

Jouw profiel

Over jou

Met jouw enthousiasme en authentieke bevlogenheid weet je anderen te inspireren en mee te nemen. Een commerciële omgeving versterkt deze kwaliteiten waardoor je in combinatie met een gezonde dosis ambitie resultaten kunt neerzetten. Je weet anderen van jouw ideeën te overtuigen en behandelt mensen op de manier waarop je zelf behandeld wilt worden. Daarnaast herken jij jezelf in waarden als transparantie, respect, waardering, openheid en verantwoordelijkheid.

Je brengt mee

 • MBO+ werk- en denkniveau;
 • minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare commerciële omgeving;
 • ervaring met lease- en mobiliteitsproducten en diensten.

Het aanbod

 • Vaste functie
 • Jaarcontract direct bij Alphabet 
 • Salaris: 2800- 3950 bruto per maand obv 40 uur
 • 13e maand
 • 30 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
 • 3% keuzebudget; in te zetten voor verlof (54 uur) of in extra salaris
 • Pensioenregeling met 7,5% eigen bijdrage voor de medewerker
 • Company bonus, afhankelijk van persoonlijke doelstellingen
 • Reiskostenvergoeding woon-werk van 0,19/km met max 30 km enkele reis

Wij ontvangen graag jouw CV met een toelichting. Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Ilse Stokman, telefoon 06-29482224.

Exactpi Referentienummer: 2344.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
06-29482224
070-3624736
stokman@exactpi.nl
Verder zoeken