Verder zoeken

Online Marketing en Communicatie Professional

De functie

De marketing professional die aan dit team wordt toegevoegd is goed operationeel bekend is met campagne inrichting en functionele mogelijkheden binnen Magento. Met dit CMS systeem worden de producten online aangeboden. De marketing richt zich op de B2B en consumenten markt. Aan de hand van een jaarlijkse marketingkalender worden de online campagnes uitgevoerd. Daarom is het belangrijk dat jij operationeel alles weet over SEO en SEA en hoe je de shop inricht en de campagne uitvoert. Je weet ook hoe je de sociale media kanalen inricht. Je bent in staat om richting en invulling te geven aan het marketingplan. Je bent een ster in het geven van proactieve operationele ondersteuning met betrekking tot te implementeren campagnes. Je denkt mee over verkoopondersteunende acties en hoe deze het beste online uitgevoerd kunnen worden.

Je bent dus een echte veelzijdige digital doener en denker. Jij beheert en onderhoudt ook de website, Social media en alle online campagnes. Het is belangrijk dat je gewend bent om gesprekspartner te zijn voor een vormgever, fotograaf, filmmaker en internetbureau.

Natuurlijk houd jij de collega’s op de hoogte van o.a. commerciële acties die er lopen.

De organisatie

Je gaat werken voor een bedrijf dat zich internationaal gevestigd heeft door het ontwikkelen van geavanceerde cosmetica en huidverzorging. Reeds in 45 landen worden hun producten gebruikt door professionele huidcentra, schoonheidsspecialisten en artsen. Dit bedrijf heeft zijn hoofdkantoor gevestigd in een historisch pand te Haarlem. Naast kantoor en vergaderzalen is er ook een "experience centrum".
Het is een organisatie met aandacht voor product en mens.  De bedrijfscultuur is hands-on en dynamisch, staat niet stil en blijft internationaal groeien.

Het is een jong en hip bedrijf met zo'n 20 collega's die actief hun schouders onder de organisatie zetten. In dit kleine team heeft iedereen een brede rol, waarin je creatief kan zijn en jezelf goed kunt ontwikkelen. 

Jouw profiel

Wij zoeken een creatieve, doener en iemand die uitstekend kan communiceren. Je voelt je thuis in een klein, ambitieus team, waar jij met jouw marketing ervaring echt wat meebrengt. Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting marketing en communicatie. Je bent door de jaren heen (3 à 5 jaar) een specialist geworden in online marketing campagnes en hoe je die zelf inricht in een Magento webshop, rekening houdend met SEO en SEA, extra plugins die misschien nodig zijn en die je installeert, etc. 

Binnen het online verkoopproces gebruikt men ook het Customer Relationship Management systeem Salesforce en Exact software. Er wordt van je verwacht dat je hier enige ervaring mee hebt. Kortom je hebt grote affiniteit en inhoudelijke, operationele kennis en ervaring met de hedendaagse online CRM en CMS systemen en mogelijkheden.

Persoon
In dit kleine gedreven team is het evenzo belangrijk dat jij er als persoon goed tussen past en dat je snel contact maakt met je collega's.

  • Je bent een uitstekende communicator en je kunt anderen onderbouwd overtuigen.
  • Je bent pro-actief en je overziet het belang en brede plaatje én je bent betrokken.
  • Je bent vlot, ambitieus en je leert snel.
  • Je kunt goed plannen en structureren. 
  • Je bent flexibel en trekt niet je jas aan om stipt vijf uur!

Het aanbod

De marketing en communicatie medewerker krijgt de gelegenheid zichzelf te ontwikkelen. Deze uitdagende en afwisselende functie kan je jezelf geheel eigen maken. Deze organisatie staat open voor jouw ideeën en ontwikkeling. Er heerst een informele sfeer en er is grote betrokkenheid bij alle collega's. Je werkt vanuit een  schitterend historisch pand in Haarlem. de salarisindicatie is tussen de € 2.500-€4.000. Dat is een brede range, de inschaling hangt natuurlijk af van jouw relevante ervaring. Je kunt hier 32 of 40 uur werken per week. 

Ben jij de marketing en communicatie medewerker die zichzelf ziet in bovenstaand profiel? Solliciteer dan snel! Wil je meer informatie over deze baan, neem dan contact op met Florence Droogné, 06 55 23 29 24. Zij staat je graag te woord. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment consultant
06 55 23 29 24
Verder zoeken