Verder zoeken

Online Merchandiser

De functie

Als online merchandiser zorg jij ervoor dat de verkopen van de producten in de webshop van de klanten van deze organisatie nog beter gaan verkopen en houd je je proactief bezig met de positionering van producten op de website van de klanten. 

Dit doe je door deze websites continu te analyseren: je bezoekt de websites, je hebt nauw contact met de klanten om te kijken hoe het verbeterd kan worden, zijn de producten goed zichtbaar en vindbaar? Worden alle foto's en video's goed getoond en staat de nieuwe collectie live? Je probeert klanten ook te inspireren door middel van thema selecties & presentaties en je vindt het leuk mee te denken met de klant. Verder houd jij je bezig met de aanlevering van data aan de klanten, je zorgt ervoor dat de klanten toegang hebben tot de data (via data feeds en Excel) en je analyseert de data. 

Je hebt op dagelijkse basis veel contact met zowel de klanten als diverse interne afdelingen (IT, Sales, Product & Marketing) om zo te zorgen dat het de klanten aan niets ontbreekt en ze uitmuntende service ontvangen. De online klanten zitten door heel Europa – je bevindt je dus in een internationale setting. Geen dag is hetzelfde en je zult vaak snel moeten schakelen. Je bent in direct contact met de klant en daardoor verantwoordelijk voor het vertalen van issues en wensen naar ‘requirements’ voor andere afdelingen. Natuurlijk lukt het je om die mee te krijgen, want je hebt overredingskracht.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een bekende leverancier van allerlei soorten promotionele producten en geschenken. Dit Nederlandse bedrijf heeft kantoren over de hele wereld. In China hebben ze een sterke aanwezigheid en een eigen ontwerpstudio om nieuwe producten te ontwikkelen.

Jouw profiel

Je bent onderdeel van een driekoppig team (jij wordt de derde), een team dat openstaat voor iemand  met creatieve ideeën, die sterk in zijn/ haar schoenen staat en die daadkrachtig en ondernemend is. 

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding (HBO Commerciële Economie of soortgelijk);
  • Je hebt een brede interesse in e-commerce, wij staan open voor zowel een junior als een meer medior of senior profiel;
  • Jouw ervaring binnen de online (webshop) markt is een pre;
  • Je werkt nauwkeurig en leert snel;
  • Je vindt verbeteringen voor productdata en websites;
  • Je bent creatief, probleemoplossend en hebt een hands-on mentaliteit;
  • Goede kennis van MS Office en Excel;
  • Je hebt goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je past goed bij deze organisatie als jij een hands-on 'can-do' werkinstelling hebt.

 

Het aanbod

Het betreft een fulltime baan en je treedt direct in dienst bij dit bedrijf. Wij zien jou graag snel starten.

Deze opdrachtgever biedt een goed salaris met goede arbeidsvoorwaarden en er is volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Het geboden salaris ligt tussen € 2500 - € 3500 (afhankelijk van ervaring)

Ben jij de Online Merchandiser die wij zoeken? Heb jij jouw HBO studie afgerond en vergelijkbare werkzaamheden gedaan, ben je toe aan een tweede stap in jouw loopbaan? Stuur snel jouw cv. 

Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Ilse Stokman, Recruitment Consultant, telefoon 06-29482224.

Exactpi Referentienummer: 2380.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
0629482224
070-3624736
stokman@exactpi.nl
Verder zoeken