Verder zoeken

Operationeel Manager Sourcing & Consulting

De functie

Ben jij een ervaren (corporate) recruiter of vestigingsmanager die een combinatie zoekt van recruitment, sourcing en HR taken? Dan is dit je kans om hier je 'eigen toko' voor op te gaan zetten!

In deze functie ben jij de schakel tussen de declaranten en high-end consultants die via deze organisatie aan het werk zijn bij hun klanten. Je geeft advies en operationele ondersteuning bij douane gerelateerde vraagstukken. Jij draagt samen met een financiële collega zorg voor de projectadministratie en analyses. Jij verzorgt dan ook de in-, door-, en uitstroom van consultants en je bent hun eerste aanspreekpunt. De klanten en consultants zal je dan ook zo nu en dan in het land bezoeken. Tijdens je klant bezoeken ben je in staat om vragen van consultants zelfstandig te beantwoorden en sales gerelateerde vragen zet je door naar jouw sales collega's (70% van de functie). Daarnaast werf en selecteer je samen met je HR collega's ook voor declaranten en overige staffuncties. Je onderhoudt contact met onderwijsinstellingen en bent de coördinator voor de stagiaires. Je creëert een gedegen Werving & Selectie plan en onderhoud de website, LinkedIn, vacature banken en ook de contacten met de Werving & Selectie bureaus die jou hierbij ondersteunen (20% van de functie). Tevens ben je samen met HR verantwoordelijk voor het onderdeel opleiding en training voor zowel consultants als voor de andere collega's en sta jij de consultants te woord inzake eerstelijns HR vraagstukken (10% van de functie).

Kortom jij bent de linking pin tussen de klant en consultant en krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in deze functie, dus je kan zelfstandig aan de slag om 'jouw eigen toko' verder uit te bouwen!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een organisatie die zich op Europees niveau richt op het aanbieden van totaaloplossingen op het gebied van douane services. In deze functie werk je nauw samen met de commercieel manager die een buitendienst functie heeft en steeds op pad is bij de klanten en prospects en je komt op de kamer te zitten bij de HR Manager en met haar zal je ook veel samenwerken en sparren. De locatie is het beste bereikbaar met eigen vervoer en daarnaast is eigen vervoer ook fijn wanneer je af en toe op klantbezoek gaat. 

Jouw profiel

Kandidaten met ervaring als senior intercedent, vestigingsmanager of corporate recruiter nodigen wij van harte uit om te solliciteren! Het is wel goed om je er bewust van te zijn dat het hier echt een operationele functie betreft, dus je staat echt zelf 'met je voeten in de klei'. Verbinden, tevreden houden en opleiden staat hier centraal. We zoeken dan ook een stevige persoonlijkheid die het hoofd koel kan houden in deze toch wel stoere mannenorganisatie! Jij gaat recht op je doel af en laat je niet afleiden wanneer het een keer tegen zit. 

Wat breng je zeker mee:

  • HBO werk en denk niveau
  • Ervaring met Werving & Selectie, opleiden en ontwikkelen
  • Ervaring met Consultancy, projectmatig werken en begeleiden en coachen
  • Ondernemerschap en accuratesse
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wat zou fijn zijn om mee te brengen:

  • Kennis van Afas
  • Goede beheersing van de Duitse taal
  • Ervaring binnen de logistiek
  • Ervaring binnen de Douane

Het aanbod

Je komt direct bij onze opdrachtgever in dienst voor 32 of 40 uur per week en het salaris voor deze functie ligt tussen de EUR 3000 en EUR 3500 bruto per maand op full time basis. 

Ben jij dé persoon die wij zoeken? Solliciteer dan snel. Voor meer informatie kan je bellen met Marina Dekker, 06 42 54 72 32. Zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2238. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Marina Dekker
Business Manager
06 - 42 54 72 32
dekker@exactpi.nl 
Verder zoeken