NIEUWS

Lees hier de nieuwsberichten van en over Exact personeelsintermediair en nieuws over de arbeidsmarkt.

Werken bij Exact? 3 vragen aan Marina Dekker

Marina: Ik heb veel liefde voor het vak en hart voor de zaak en dat past goed bij Exact. Wat ik leuk vind, is dat je er écht toe doet bij Exact. We doen het echt met z’n allen. En je krijgt vanaf dag 1 alle vertrouwen. Wij geloven in minimal management en dat betekent dat je echt je eigen toko kunt neerzetten en dat je de dingen op je eigen manier mag doen.

De daad bij het woord: een betere wereld begint met afval !

Zwerfvuil actie haalt enorme hoeveelheid troep uit de natuur. Zaterdagochtend 9 juni was een vroegertje voor een 60-tal vrijwilligers! Bandleden, medewerkers van sponsor Exact personeelsintermediair en vrijwilligers van de lokale Lions Clubs voerden op die dag een grote zwerfafval ophaalactie uit rondom het Zuiderstrandtheater. Producent van de musical Save the earth George Ongkiehong: “Onze show … Lees verder De daad bij het woord: een betere wereld begint met afval !

Nieuw adres Exact Amsterdam

Exact personeelsintermediair in Amsterdam heeft vanaf vandaag - 1 mei 2018 - een nieuw adres: White Point Businesscenter Laarderhoogtweg 25 1101 EB Amsterdam-Zuidoost De groei van het aantal vacatures en dus ook de uitbreiding van het team zorgen ervoor dat de oude locatie niet langer groot genoeg was.  Met dit nieuwe kantoor zijn we klaar … Lees verder Nieuw adres Exact Amsterdam

Nieuwe app > MIJN EXACT

MijnExact was al online, maar is er nu dus ook als app. Het doorgeven van de gewerkte uren wordt dus nog gemakkelijker en kan nu vanaf elke willekeurige plaats gedaan worden.