PARTNERS

Regelmatig zitten er mensen met een interessant verhaal bij ons aan tafel. Professionals met enthousiasme en passie voor hun vak, product of dienst. Ondernemers die net als wij verder kijken dan alleen geld verdienen. Mensen met een verhaal dat je wilt doorvertellen en organisaties die je wilt aanbevelen. Graag introduceren wij een aantal van hen bij u.

SYLVIA KRAGTEN

Coach Sylvia Kragten verzorgt de incompany trainingen van Exact personeelsintermediair. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk van waaruit zij individuen, groepen en organisaties coacht. Met haar authenticiteit en humor is zij als geen ander in staat om een prettige, open sfeer te creëren waarin veel veranderende doorbraken gerealiseerd kunnen worden. Sylvia Kragten: “Ik heb 30 jaar ervaring in het verzorgen van individuele begeleiding, coaching en het geven en ontwikkelen van trainingen. Ik heb veel en diepgaande ervaring in het begeleiden van samenwerkingsvraagstukken, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. Met warmte, stevigheid en een aanstekelijk enthousiasme geef ik mijn trainingen. Ervaringen en kennis doorgeven en tastbaar maken voor anderen is mijn passie. In een sfeer van respect en bevlogenheid is het een waar genoegen om voor Exact en haar relaties te werken.”

LEEF&ZO

LEEF&ZO is gespecialiseerd in pragmatisch HR Consultancy, Loopbaanbegeleiding en Coaching. Coach Cindy Smeele: “Mijn persoonlijke drijfveer en passie is de brug slaan tussen mens en arbeid. De individuele, doelgerichte en verfrissende aanpak van LEEF&ZO zorgt voor de zoektocht naar talenten, drijfveren en passies. Met het persoonlijke doel voor ogen komen mensen hierdoor in hun kracht en verhogen zij hun eigen persoonlijke effectiviteit”. Cindy heeft voordat zij met coachen begon ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling opgedaan en beschikt over vele opleidingen op het gebied van HR management en bedrijfskunde, plus de beroepsopleiding van Coach Practioner van de Alba Academie voor Leiderschap & Coaching.
Voor Exact heeft zij naast coachingstrajecten ook al diverse HR vraagstukken van opdrachtgevers opgelost.

Voor meer informatie: www.leefenzo.nl

YOGA EN COACH

Om uw bedrijf productief en vitaal te houden zijn gezonde, gedreven en goede medewerkers van groot belang. Loes van Beest van Yoga en Coach zorgt er met trainingen en coaching voor dat (gestresste) medewerkers de juiste balans terugvinden en deze vervolgens weten te bewaken. Het resultaat: medewerkers ervaren veel minder werkdruk, hebben meer energie, hebben minder last van stress, veroorzaken minder ziekteverzuim en werken met meer plezier. Dit alles draagt bij aan een positieve werksfeer, stress-preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoger rendement. Loes van Beest: “Ik ben een trainer die het beste uit mensen wil halen en die instant weet ik wat iemands ‘probleem’ is. Ik hou, net als de medewerkers van Exact, van werken, leven en denken vanuit positiviteit. Ik ga daarin verder dan de meeste coaches, want met alleen praten komen we er niet. We gaan doen!” Bijvoorbeeld tijdens:

  1. Life / Work life balance coaching voor medewerkers met vragen op het gebied van stress, burnout, conflicten, persoonlijke ontwikkeling, leiderschap, loopbaan, privé issues etc. Dit kan zowel individueel als groepsgewijs.
  2. In company yoga, meditatie, mindfulness, teambuilding krijgskunst of ademtraining. Voor ontsnapping, verlaging werkdruk, preventie ziekteverzuim, duurzame inzetbaarheid medewerkers etc.

Speciaal voor medewerkers met spannings-of stressklachten is er het individuele 5 stappen in 3 maanden coachingsprogramma. Hierin richten we ons op het vinden en blijvend behouden van de optimale balans. Dit programma is ook heel geschikt voor medewerkers die reeds zijn uitgevallen op het werk. Goed om u te realiseren: een investering in de gezondheid van uw medewerkers is ook een investering in uw bedrijfsresultaat!.

“Waarom ik ervoor gekozen heb om een samenwerking met Exact aan te gaan? Zoals Exact, als organisatie met het hart op de juiste plaats, je werk doen, spreekt mij zeer aan. En ik vind Jill Modes, de directeur van Exact, een inspirerend persoon zoals zij echte verbindingen durft aan te gaan, haar kwetsbaarheid toont en tegelijkertijd een leider is. Ik hoop op een langdurige en inspirerende samenwerking!”

Loes van Beest

Loes van Beest - Yoga en Coach

Voor meer informatie: www.yogaencoach.nl/zakelijk

DE BOER OSTEOPATHIE

De Boer Osteopathie is een praktijk voor Osteopathische manuele geneeskunde. Osteopathie is een manuele vorm van geneeskunde waarbij met zachte en soms stevige manipulaties het weefsel onderzocht en behandeld wordt. De totale patiënt en niet alleen de klachten staan in de hoofdrol en hierdoor krijgt de patiënt een spiegel van functioneren vanuit zijn eigen lijf. Osteopaat D.O. René de Boer: “Mijn drijfveer om een patiënt zo goed mogelijk te kunnen behandelen komt voort uit een diepere verbinding met het leven en de verschillende (alternatieve)geneeskunde vormen en filosofieën. Inmiddels heb ik door persoonlijke ontwikkeling en groei, een brede en ruime visie opgebouwd voor het tot stand komen van genezingen. Daarbij staat de patiënt zelf in de hoofdrol en vervult de osteopaat niet alleen de rol van deskundige op het gebied van anatomie, fysiologie, pathologie, embryologie en neurologie, maar ook een rol als spiegel voor het openen van een bewustwordingsproces”.

Voor meer informatie: www.deboerosteopathie.nl

TRAINING-NU

Training-NU is een trainingsbureau dat persoonlijke ontwikkeling combineert met organisatieontwikkeling. De programma’s van Training-NU zijn sterk gericht op het bereiken van resultaten en doorbraken in gedrag en gedragspatronen. In hun visie begint iedere verandering bij jezelf. Van daaruit kunnen belemmerende of ongezonde patronen worden doorbroken. Dit werkt door in het behalen van persoonlijke- en zakelijke resultaten en draagt bij aan een gezonder leven, dat zich kenmerkt door passie, flow en balans. Training-NU heeft programma’s voor: – Stress & burnout preventie en herstel – Hartcoherentie en flow – Het bereiken van persoonlijk leiderschap (carrière ontwikkeling) – Teamprogramma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en teamresultaten – NLP opleidingen voor het professionaliseren van communicatie Training-NU hanteert in al haar programma’s een integrale aanpak op het niveau van hoofd, hart, lichaam en ziel. Het verbinden van hoofd en hart werkt intrinsiek motiverend, inspirerend en stimulerend.

Voor meer informatie: www.training-nu.nl

RIET SIMOEN | GRAFISCH ONTWERP

Al een aantal jaren verzorgt Riet Simoen | Grafisch ontwerp naar volle tevredenheid veel van de communicatie-uitingen van Exact personeelsintermediair. Ook de vormgeving van deze website is door haar ontwikkeld. Riet Simoen: “Ik heb jarenlange ervaring met conceptontwikkeling, vormgeving en uitvoering van uiteenlopende opdrachten zoals geboortekaartjes, uitnodigingen, flyers, folders, brochures, logo’s, huisstijlen, kalenders tot complete boekuitgaven. Vanuit mijn enthousiasme voor mijn vak streef ik naar wederzijdse inspiratie om tot een uitgave te komen waar iedereen blij van wordt”.

Voor meer informatie of portfolio: 06 558 653 06 of rietsimoen@gmail.com