Partners

Zowel intern als extern maken wij gebruik van trainers, coaches en HR consultants. Zij worden ingezet om onze eigen medewerkers verder te ontwikkelen maar ook om trainings- en/of HR consultancy-opdrachten bij onze opdrachtgevers uit te voeren. Wij weten dus uit eigen ervaring welke grootse resultaten zij kunnen bereiken. Graag stellen wij dan ook vol vertrouwen ons Exact-netwerk van HR professionals en trainers kort aan je voor. Wil je weten welke professional het beste past bij jouw organisatie en vraagstuk, neem dan contact op met operationeel directeur Marjolein Stok. Zij maakt graag de perfecte match voor jouw organisatie.

Esther van Nierop

Esther van Nierop

Esther is als trainer al 15 jaar betrokken bij Exact. Met grote betrokkenheid werkt Esther mee om wensen, dromen, doelen van medewerkers en organisatie te realiseren.  Met passie, gedrevenheid en pit voor het beste resultaat. Brede ervaring in de flexbranche bij diverse organisaties zorgen ervoor dat Esther een goede vertaalslag kan maken en sales kansen en mogelijkheden snel kan analyseren. De vertaalslag naar de praktijk gaat gepaard met kennis, kunde en humor!

Esther is een van de partners van PIT Professionals in Trainen, een no nonsens, betrokken en gedreven trainingsbureau.  PIT verzorgt trainingen, workshops, coaching en interim-management in diverse sectoren en al ruim 25 jaar in de flexbranche.  Veel gebruikte technieken, theorieën tijdens de trajecten van PIT zijn DISC, Mapstell, Behavioural Design Method en NLP.

PIT gaat samen met de onderneming en/of de deelnemer(s) op zoek naar leer wensen, groei potentie, drijfveren en geeft inspiratie om verder te ontwikkelen en talenten te benutten door deze bewust bekwaam in te ontwikkelen en in te zetten.

Sylvia Kragten

Coach Sylvia Kragten verzorgt de incompany trainingen van Exact personeelsintermediair. Daarnaast heeft zij een eigen praktijk van waaruit zij individuen, groepen en organisaties coacht. Met haar authenticiteit en humor is zij als geen ander in staat om een prettige, open sfeer te creëren waarin veel veranderende doorbraken gerealiseerd kunnen worden. Sylvia Kragten: “Ik heb 30 jaar ervaring in het verzorgen van individuele begeleiding, coaching en het geven en ontwikkelen van trainingen. Ik heb veel en diepgaande ervaring in het begeleiden van samenwerkingsvraagstukken, managementontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling in alle sectoren van het bedrijfsleven, overheid en gezondheidszorg. Met warmte, stevigheid en een aanstekelijk enthousiasme geef ik mijn trainingen. Ervaringen en kennis doorgeven en tastbaar maken voor anderen is mijn passie. In een sfeer van respect en bevlogenheid is het een waar genoegen om voor Exact en haar relaties te werken.”

Cindy Smeele

Cindy Smeele

LEEF&ZO is gespecialiseerd in pragmatisch HR Consultancy, Loopbaanbegeleiding en Coaching. Coach Cindy Smeele: “Mijn persoonlijke drijfveer en passie is de brug slaan tussen mens en arbeid. De individuele, doelgerichte en verfrissende aanpak van LEEF&ZO zorgt voor de zoektocht naar talenten, drijfveren en passies. Met het persoonlijke doel voor ogen komen mensen hierdoor in hun kracht en verhogen zij hun eigen persoonlijke effectiviteit”. Cindy heeft voordat zij met coachen begon ruim 20 jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling opgedaan en beschikt over vele opleidingen op het gebied van HR management en bedrijfskunde, plus de beroepsopleiding van Coach Practioner van de Alba Academie voor Leiderschap & Coaching.
Voor Exact heeft zij naast coachingstrajecten ook al diverse HR vraagstukken van opdrachtgevers opgelost.

Berry de Boer

Berry de Boer

Training-NU is een trainingsbureau dat persoonlijke ontwikkeling combineert met organisatieontwikkeling. De programma’s van Training-NU zijn sterk gericht op het bereiken van resultaten en doorbraken in gedrag en gedragspatronen. In hun visie begint iedere verandering bij jezelf. Van daaruit kunnen belemmerende of ongezonde patronen worden doorbroken. Dit werkt door in het behalen van persoonlijke- en zakelijke resultaten en draagt bij aan een gezonder leven, dat zich kenmerkt door passie, flow en balans. Training-NU heeft programma’s voor: – Stress & burnout preventie en herstel – Hartcoherentie en flow – Het bereiken van persoonlijk leiderschap (carrière ontwikkeling) – Teamprogramma’s gericht op persoonlijke ontwikkeling en teamresultaten – NLP opleidingen voor het professionaliseren van communicatie Training-NU hanteert in al haar programma’s een integrale aanpak op het niveau van hoofd, hart, lichaam en ziel. Het verbinden van hoofd en hart werkt intrinsiek motiverend, inspirerend en stimulerend.

Aimée Floris

Aimee Flores

Excel Yourself helpt organisaties en haar mensen het beste uit zichzelf halen door hun sterke punten te ontwikkelen en te focussen op toegevoegde waarde. Aimée Floris is HR business partner op het gebied van professional development; het professioneel ontwikkelen van organisaties, teams en individuen. Met een brede inhoudelijke kennis en ervaring anticipeert zij op wat nodig is binnen een organisatie. Altijd met en gestructureerde aanpak en een mensgerichte benadering. “Vanuit mijn dansachtergrond weet ik dat je kunt excelleren wanneer je focust op het inzetten van je sterke punten en optimale samenwerking.” Er ontstaat ruimte om met vertrouwen en heldere verwachtingen je doelen te realiseren. Oftewel, met minder moeite meer bereiken. Daarbij biedt Excel Yourself ook assessments, training en coaching op het gebied van competentie ontwikkeling, team dynamics en HR vaardigheden.

Regelmatig zitten er mensen met een interessant verhaal bij ons aan tafel. Professionals met enthousiasme en passie voor hun vak, product of dienst. Ondernemers die net als wij verder kijken dan alleen geld verdienen. Mensen met een verhaal dat je wilt doorvertellen en organisaties die je wilt aanbevelen. Graag introduceren wij een aantal van hen bij jou.

Al een aantal jaren verzorgt Riet van Hoek | Grafisch ontwerp naar volle tevredenheid veel van de communicatie-uitingen van Exact personeelsintermediair. Ook de vormgeving van deze website is door haar ontwikkeld. Riet van Hoek: “Ik heb jarenlange ervaring met conceptontwikkeling, vormgeving en uitvoering van uiteenlopende opdrachten zoals uitnodigingen, flyers, folders, brochures, logo’s, huisstijlen, kalenders tot complete boekuitgaven. Vanuit mijn enthousiasme voor mijn vak streef ik naar wederzijdse inspiratie om tot een uitgave te komen waar iedereen blij van wordt”.