VOEL JIJ JE AANGESPROKEN?

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, nu misschien wel meer dan ooit. Wetten die voor meer zekerheid moeten zorgen, veroorzaken grote veranderingen in het arbeidsrecht en tegelijkertijd vraagt de economie om flexibiliteit. Voor ons betekenen al die ontwikkelingen vooral nieuwe mogelijkheden om onze toegevoegde waarde onder de aandacht te brengen.

Als Accountmanager bij Exact moet je verbanden kunnen leggen, goed kunnen communiceren met uiteenlopende gesprekspartners en oplossingen kunnen aandragen waar de ander nog niet aan heeft gedacht.

Onze Recruitment Consultants doen alles om de verwachtingen van de opdrachtgever en de kandidaat waar te maken. Of liever nog te overtreffen. Daarbij staan de beste technieken en diverse wervingskanalen tot hun beschikking. Een kandidatenbestand heeft echter pas waarde als je dit constant onderhoudt en uitbreidt.

Geïnteresseerd? Reageer en kom ook werken bij Exact!

OPEN UITNODIGING

Fijn dat je deze pagina bezoekt. Dat betekent op z’n minst dat wij iets bij jou hebben losgemaakt. Er staan niet altijd interne vacatures open, maar wij willen met het oog op groei en uitbreiding wel altijd kennismaken met talentvolle mensen die onze kijk op zakendoen en werken omarmen. Zodat er misschien alvast een connectie kan ontstaan die op een later moment alsnog kan leiden tot een samenwerking en een dienstverband bij Exact.

Ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan en is jouw interesse in werken bij Exact een bewuste keuze neem dan vooral contact met ons op. Stuur een e-mail aan Marjolein Stok, operationeel directeur, en laat ons weten hoe jouw opgedane ervaring en levenshouding aansluiten bij die van ons. Verras ons maar, wij zien ernaar uit om jou te leren kennen!

STERREN IN JE OGEN

Vakkennis en ervaring zijn essentieel, maar het gaat ons nog veel meer om jouw levenshouding. Wat is je basis? Ken jij jezelf echt? Waarop ben je trots? Wat breng je de mensen om je heen? Waar krijg jij energie van? Wanneer haak je af? In welke situaties krijg jij vleugels en stijg je boven jezelf uit? En wat triggert jou om te doen wat je doet? Oftewel: hoe sta jij eigenlijk in het leven? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met sterren in de ogen als zij over hun werk praten. Trots, enthousiast, betrokken, verantwoordelijk, bevlogen liefst.

ZELF AAN HET ROER

Elke medewerker draagt verantwoordelijkheid voor een stuk van ons gezamenlijke doel en alles wat wij doen, moet ons dichter bij dat einddoel brengen. Wij zijn ervan overtuigd dat motivatie vooral vanuit jezelf moet komen. Natuurlijk zorgen wij voor begeleiding en een mooi arbeidsvoorwaardenpakket maar uiteindelijk moet jij er zelf voor zorgen dat je iedere dag weer full swing aan de slag gaat. Wij maken dat gemakkelijker door met elkaar een prettige uitgangspositie te creëren. Een inspirerende werkplek, de beste systemen, training on the job, bonussen, telefoon, auto van de zaak… het is er allemaal. Maar uiteindelijk sta jij wel zelf aan jouw eigen roer. Wij zoeken mensen die dat willen en die dat aankunnen.

VAN JOU LEREN

Openheid en transparantie vinden wij daarbij essentieel. Doelstellingen en resultaten zijn bij iedereen bekend. Onduidelijkheden worden uitgesproken en vragen worden beantwoord. Exacters zijn betrokken op alle niveaus en de lijnen zijn kort. Wij willen leren van jou. Dus signaleer jij belangwekkende zaken of nieuwe kansen in de markt, binnen Exact vind je gehoor. Creativiteit en ondernemerschap moedigen wij aan en processen staan niet voor altijd vast. Juist niet, waar verbetering mogelijk is, is ruimte voor verandering.

Lees hier ook hoe wij Hoofd en Hart combineren op de werkvloer.