Werken bij Exact

De arbeidsmarkt is altijd in beweging, nu misschien wel meer dan ooit. Corona en de bijbehorende crisis creëert veel onzekerheid en zet zowel de vraag- als de aanbodkant op zijn kop. Van wie nu in de arbeidsbemiddeling werkt vraagt dit veel aanpassings- en doorzettingsvermogen. Ook voor ons betekenen al die ontwikkelingen nieuwe uitdagingen, maar ook mogelijkheden om onze toegevoegde waarde juist nu onder de aandacht te brengen.

Als Business Manager (Junior / Senior) bij Exact moet je verbanden kunnen leggen, goed kunnen communiceren met uiteenlopende gesprekspartners een relatie kunnen opbouwen en uiteindelijk ook een deal kunnen sluiten. Jij weet de HR-vraagstukken van nu om te zetten naar mooie wervings- en bemiddelingsopdrachten.

Onze Recruitment Consultants doen alles om de verwachtingen van de opdrachtgever en de kandidaat waar te maken. Of liever nog te overtreffen. Daarbij staan de beste technieken en diverse wervingskanalen tot hun beschikking. Maar uiteindelijk geeft vooral jouw persoonlijkheid de doorslag. Kun jij mensen het gevoel geven dat je alles voor ze zal doen om ze aan de juiste werkgever te koppelen? Dan pas jij misschien wel in ons team.

Bring your heart to work!

Fijn dat je deze pagina bezoekt. Dat betekent op z’n minst dat wij iets bij jou hebben losgemaakt. Dus ook al zie je niet meteen een passende vacature, horen wij graag van jou. Met het oog op herstel van de markt en uiteindelijk ook weer groei willen wij in contact komen met talentvolle mensen die onze kijk op zakendoen en (zelfsturend) werken omarmen.

Dus ben jij toe aan de volgende stap in jouw loopbaan en is jouw interesse in werken bij Exact gewekt, neem dan vooral contact met ons op. Stuur een e-mail aan Charlene Asgarali, Talent Acquisition & Development Specialist, en laat ons weten hoe jouw opgedane ervaring en levenshouding aansluiten bij die van ons. Verras ons maar, wij zien ernaar uit om jou te leren kennen!

Bring your heart to work!

Om bij Exact succesvol te zijn, moet je wel wat bagage meebrengen. Onze opdrachtgevers en kandidaten verwachten een persoonlijke aanpak en een gedegen advies. Terecht vinden wij, dus werken wij met collega’s die het vak beheersen en weten waar ze het over hebben. Vakkennis en ervaring zijn dus essentieel, maar niet genoeg. Het gaat ons ook om jouw levenshouding. Wat is je basis? Ken jij jezelf echt? Waarop ben je trots? Wat breng je de mensen om je heen? Waar krijg jij energie van? Wanneer haak je af? In welke situaties krijg jij vleugels en stijg je boven jezelf uit? En wat triggert jou om te doen wat je doet? Oftewel: hoe sta jij eigenlijk in het leven? Wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s met sterren in hun ogen als zij over hun werk praten. Trots, enthousiast, betrokken, verantwoordelijk, bevlogen liefst.

Naast het helpen van zoveel mogelijk mensen aan hun droombaan, dragen wij ook graag bij aan een mooiere wereld. Met kleine en grotere initiatieven die het verschil maken. Lees er meer over.

Exact is een organisatie in ontwikkeling. Sinds een paar jaar zijn wij de weg ingeslagen richting zelfsturende teams. Dat betekent dat de teams samen verantwoordelijk zijn voor het behalen van de doelstellingen. En ook voor het uitstippelen van de juiste route naar resultaat. Op deze manier kan iedereen meedenken en meebeslissen en is de betrokkenheid en saamhorigheid groter dan ooit.

Wij zijn ervan overtuigd dat motivatie vooral vanuit jezelf moet komen. Onderweg kun je op alle mogelijke momenten ondersteuning inschakelen, maar er is dus geen teammanager die jou vertelt wat je moet doen. Jij zorgt er zelf voor dat je iedere dag weer full swing aan de slag gaat. Een hele verantwoordelijkheid, dat beseffen wij ook.

Wij maken dat gemakkelijker door met elkaar een prettige uitgangspositie te creëren. Een inspirerende werkplek, de beste systemen, training on the job, ontwikkelkansen, bonussen, flexibele arbeidsvoorwaarden, telefoon, auto van de zaak… het is er allemaal. Maar uiteindelijk sta jij wel zelf aan jouw eigen roer. Wij zoeken mensen die dat willen en die dat aankunnen.

Openheid en transparantie vinden wij essentieel. Doelstellingen en resultaten zijn bij iedereen bekend. Sterker nog, we bepalen ze samen. Onduidelijkheden worden uitgesproken en vragen worden beantwoord. Exacters zijn betrokken op alle niveaus en bij alle onderwerpen en de lijnen die er zijn, zijn kort. Iedereen is binnen een telefoontje te bereiken en te spreken. Ook de directeuren. Geen tussenlagen en stroperigheid dus. Wij willen juist horen en leren van jou. Dus signaleer jij verbeterpunten of nieuwe kansen in de markt, binnen Exact vind je gehoor. Creativiteit en ondernemerschap moedigen wij aan en processen staan niet voor altijd vast. Juist niet. Zo lang onze kwaliteitsnormen maar geborgd blijven, mag jij je werk op je eigen wijze doen. En ja, dat kan ook vanuit huis zijn als jij daar een dagje lekker ongestoord wilt knallen of de files wilt vermijden.

Lees hier ook hoe wij Hoofd en Hart combineren op de werkvloer.