Verder zoeken

Planner Bedrijfsbureau

De functie

Ben jij een ervaren Planner in de logistiek die nauwkeurig werkt en heb je een eigen auto tot jouw beschikking? Ben je daarnaast waakzaam, flexibel bij veranderingen in het productieproces en fulltime beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Dit ga je doen:

  • Het maken van de gehele productieplanning zodat een optimaal resultaat wordt bereikt;
  • Het maken van de planning voor de benodigde productiemedewerkers;
  • Het maken van een planning voor benodigde materialen en/of grondstoffen voor productie en de communicatie hierover met de inkoper;
  • Het communiceren van de planning aan de Plant Manager;
  • Bewaken van de productieplanning- en levertijden, het analyseren van de beschikbare gegevens en het signaleren en oplossen van problemen;
  • Uitvoeren van berekeningen voor een optimale voorraad en zorgen voor een gebalanceerde samenstelling daarvan;
  • Het melden van afwijkingen aan de Plant Manager en andere afdelingen;
  • Je speelt een rol in diverse projecten (die eventueel ook door jou zijn geïnitieerd).

De organisatie

Deze organisatie is internationaal actief in de Food industrie. Er werken hier tussen de 60 en 100 mensen. Er heerst hier een Rotterdamse mentaliteit, waarbij het 'wij-gevoel' centraal staat. De werknemers zijn hier trots op de organisatie! Sinds dit jaar zijn zij gevestigd in een prachtig mooi nieuw pand, wat het beste bereikbaar is met eigen vervoer.

Jouw profiel

De harde eisen voor deze functie zijn dat je de Nederlandse taal goed spreekt, een aantal jaren aantoonbare ervaring hebt met plannen in de logistiek en een afgeronde MBO of HBO diploma in jouw bezit hebt. 

Als je ervaring hebt met het werken met een ERP systeem (zoals Navision) en gewend bent te werken in een productie omgeving binnen de Food industrie, dan is dat een pré.

Qua persoon sta jij stevig in je schoenen en ben je een echte 'regelneef'. Jij behoudt het overzicht en je denkt te allen tijde in oplossingen. 

Voor deze functie dien je fulltime beschikbaar te zijn. 

Het aanbod

Er staat hier een gloednieuwe werkplek op jou te wachten waar jij vol energie aan de bak kan gaan! Voor deze functie ligt de salarisindicatie tussen de €2450,- en €3050,- bruto per maand op fulltime basis. 

Zie jij een match tussen deze vacature en jouw eigen ervaring? Solliciteer dan direct! Wil je meer informatie, bel dan eerst met Cynthia Radjpalsingh, 06 15672115. Zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 1874. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
cynthia@exactpi.nl
06 15672115
Verder zoeken