Verder zoeken

Planner chauffeursdiensten

De functie

Als planner ben je het aanspreekpunt voor klanten en, niet onbelangrijk, de studentchauffeurs. Je neemt opdrachten aan, je selecteert de juiste medewerker, brieft ze en verricht nazorg: je belt na, doet administratie en waar nodig stuur je bij. Tevens heb je nauw contact met onze recruiters die verantwoordelijk zijn voor het aannemen van chauffeurs. Jij zorgt er in samenspraak met hen voor om het kwaliteitsniveau te handhaven. Je zal ook regelmatig door het accountteam benaderd worden om je praktische kennis van zaken en inhoudelijk inzicht in te zetten bij nieuwe projecten.

De organisatie

Onze opdrachtgever biedt bedrijven een oplossing voor hun chauffeursbehoefte en levert een breed scala aan chauffeursdiensten.

Jouw profiel

Je bent op zoek naar een functie waar je veel contact hebt met klanten, student chauffeurs en projectmedewerkers. Je bent een commercieel ingestelde alleskunner die het fijn vindt om de spil binnen het bedrijf te zijn. Je legt gemakkelijk contact met collega's én nieuwe klanten en je levert maatwerk in zowel offertes als aan klanten. Problemen zijn uitdagingen voor jou en geen enkele uitdaging is te groot. Vanuit je dienstverlenende karakter heb je overal een oplossing voor.

Omdat werken bij  deze organisatie best pittig kan zijn, is het belangrijk dat je tegen een stootje kunt, stressbestendig bent en je het hoofd koel houdt als er deadlines naderen. Je streeft er naar om altijd het maximale resultaat te behalen. Je bent een doener en een teamspeler en betrokken in je werk en bereid om die extra stap te zetten voor een opdrachtgever, medewerker of collega.

Je bent niet bang voor de telefoon en bekend met de gangbare computerprogramma’s. Naast een opleiding heb je al enige ervaring in een commerciële en servicegerichte omgeving. Om de groei voort te zetten, vraagt men ook van de nieuwe collega om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen.

Wij zoeken een starter die over onderstaande opleiding en skills beschikt:

 • MBO+ of HBO werk- en denkniveau
 • Enige ervaring in een planning functie
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift

Verder heb je onderstaande persoonlijke skills

 • Een servicegerichte instelling
 • Commercieel inzicht
 • Analytisch vermogen
 • Ervaring in de hospitality is een pre
 • Affiniteit met mobility/auto’s is een pre

Het aanbod

Vanuit een mooi monumentaal pand in Utrecht worden de chauffeurs door heel Nederland aangestuurd. Dit is een platte organisatie met een hele open en informele sfeer. Het bedrijf investeert in een ‘warme’ werkomgeving, een prettige sfeer en een hecht team dat korte lijnen met elkaar heeft. Er wordt dagelijks gezamenlijk geluncht, en op vrijdag is er een gezellig samenzijn met een drankje.

Kortom:

 • Een leuke en uitdagende startersfunctie
 • Mooie werkplek in Utrecht
 • Een prima salaris

Ben jij de planner die wij zoeken? Solliciteer dan direct met jouw CV. Wil je eerst meer informatie? Bel dan met Charlene Asgarali,  070-3624736. Zij staat je graag te woord. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene Van Bunge-Asgarali
Recruitment Coördinator
070-3624736
Verder zoeken