Verder zoeken

Planner Servicemonteurs

De functie

Ben jij een flexibele medewerker die ervaring heeft in het plannen van servicemonteurs? Zorg jij ervoor dat zij met alle benodigde materialen op pad gaan? Dit is wat je gaat doen:

Jij plant de technische servicedienst door heel Nederland zodanig in dat zij op tijd, met de juiste materialen en machines de klanten helpen. Dit team bestaat uit 7 monteurs. Je werkt hiervoor zeer nauw samen met je collega planner en met de collega's van customer service en het magazijn. Met jouw kennis en ervaring zorg je voor een proactieve bijdrage aan de verdere professionalisering van de technische service processen.

Je bent verantwoordelijk voor alle technische ondersteunende werkzaamheden Je staat klanten telefonisch te woord en probeert zoveel mogelijk storingen telefonisch te verhelpen en kunt inschatten wat urgent is en wat niet. Je stemt apparatuur plaatsingen af met klanten Je biedt ondersteuning aan de service technici door het maken van afspraken voor onderhoud. Je bewaakt de kwaliteit van de werkbonnen en zorg je voor de facturatie en levering van onderdelen. 

De organisatie

Deze organisatie is met haar producten actief in de horeca en in het bedrijfsleven. Er zijn hier circa 50 mensen werkzaam. 

Jouw profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat je administratief sterk bent, accuraat en stressbestendig. Ook kan jij snel schakelen, ben je flexibel en heb je bij voorkeur ervaring als planner binnen een technische organisatie.  Daarnaast heb jij een afgeronde MBO+/HBO opleiding en heb je een goede kennis van de Nederlandse taal. 

Wij zoeken een planner voor 40 uur per week. Om de locatie te kunnen bereiken is het van belang dat je in het bezit bent van eigen vervoer. 

Het aanbod

Je maakt deel uit van een jong team (gemiddeld 25-35 jaar) en de sfeer is informeel. Het salaris ligt tussen de EUR 2300 en 2900 bruto per maand op fulltime basis. De arbeidsvoorwaarden zijn goed en er zijn mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen dit groeiende bedrijf. Uiteraard krijg je ook product trainingen.

Je gaat eerst via Exact personeelsintermediair aan de slag op detacheringsbasis. Na goed functioneren, krijg je een contract aangeboden van deze werkgever.

Ben jij een planner die zichzelf herkent in deze baan? Solliciteer dan direct. Wil je meer informatie, bel dan met Ilse Stokman, 06-29482224 zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2322. 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair 
Ilse Stokman
Recruitment Consultant
stokman@exactpi.nl
06-29482224
Verder zoeken