Verder zoeken

Planner | Technisch

De functie

Ben jij een geboren planner op het gebied van personeel of monteurs, en pas jij goed binnen een team met technische collega's? Dan is dit je kans! Dit is wat je gaat doen:

Jij bent verantwoordelijk voor alle service gerelateerde vragen van klanten en je weet het probleem snel helder te krijgen om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wanneer het probleem niet telefonisch is op te lossen, plan je één van de service monteurs in voor de opdracht. Het nakomen van gemaakte afspraken, en deze goed borgen in het systeem, behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid. Op deze afdeling is geen dag hetzelfde, iedere situatie is weer anders en daar moet je mee om kunnen gaan. Je hebt in deze baan dus veel telefonisch contact met klanten en collega's. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale technische organisatie in regio Dordrecht. Het is een succesvol dynamisch familiebedrijf met vestigingen in 17 landen met ruim 1400 medewerkers. De organisatie kenmerkt zich door ondernemerschap en daadkracht. De service afdeling bestaat uit circa 6 personen in de binnendienst en 9 service monteurs in de buitendienst. 

Jouw profiel

Bij voorkeur zoeken wij planners met ervaring binnen de technische branche, zodat je snel meerwaarde kunt bieden, met het pro-actief telefonisch te ondersteunen van klanten en servicemonteurs.

Deze werkgever staat ook open voor planners zonder technische achtergrond. Omdat je met technische specialisten op de afdeling samenwerkt en wanneer jij leergierig bent, zal jouw kennis snel toenemen. Er worden jou hulpmiddelen en ondersteuning geboden om jouw technische kennis te verhogen.  

  • Je beschikt over een afgeronde MBO opleiding, bijvoorbeeld richting techniek, of je hebt bijvoorbeeld een training gevolgd binnen customer service.
  • Je bent communicatief sterk. Soms bellen er boze klanten en er wordt dan van jou verwacht dat je hier goed mee om kunt gaan. Oftewel, je hebt geduld en biedt de helpende hand. 
  • Je bent stressbestendig en je kunt goed het overzicht bewaren in een hectische omgeving.
  • Je hebt 3-5 jaar ervaring in een soortgelijke functie of je bent klaar om de volgende stap te maken. Tevens ben je bereid om volgens een storingsrooster, ook in het weekend, bereikbaar te zijn.
  • Je kunt goed luisteren en doorvragen om het probleem inzichtelijk te krijgen.
  • Je vindt het leuk om in een technische branche werkzaam te zijn
  • Je bent fulltime beschikbaar 

 

Het aanbod

Voor planners zonder technische achtergrond loopt de salarisindicatie van EUR 2400 tot 2800 bruto per maand op fulltime basis. Voor planners met een technische achtergrond kan de salarisindicatie oplopen tot circa EUR 3500 bruto per maand op fulltime basis. Tevens krijg je een achterwacht vergoeding en kent de organisatie andere goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Is deze functie jou op het lijf geschreven en heb jij de juiste werkmentaliteit? Dan zien we jouw CV en motivatie graag tegemoet! Wil je meer informatie, bel dan met Cynthia Radjpalsingh, 06 - 42 54 72 32, zij vertelt je graag meer.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 42 54 72 32
Verder zoeken