Verder zoeken

Product Portfolio Manager

De functie

Je gaat het dienstenportfolio uitbreiden met mooie backoffice services en producten met als doel het verhogen van het ledenaantal. Het betreft een overkoepelende organisatie met backoffice service diensten voor leden binnen de makelaardij. Ben jij commercieel en dienstverlenend? Solliciteer dan snel. 

Binnen de organisatie wordt deze functie Productmanager genoemd. Het is een nieuwe, brede en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en veel vrijheid voor initiatieven bij een groeiende en innovatieve organisatie met grote ambities. Doel is om een full service provider te zijn binnen de makelaardij op het gebied van backoffice werkzaamheden en andere ondersteunende producten. De services worden aangeboden en uitgevoerd door het serviceteam. 

De focus van deze baan ligt op het ontwikkelen, vormgeven en implementeren van aanvullende ondersteunende backoffice diensten voor de leden (makelaars). Je werkt samen met een extern bureau om deze diensten te positioneren en inzichtelijk te maken voor bestaande en potentiële leden. Jij zorgt voor het ontwikkelen en uitvoeren van strategische producten, diensten voor de korte en lange termijn. Je ontwikkelt producten en diensten in co creatie met alle belanghebbende partijen. Je doet haalbaarheidsstudies en je onderzoekt trends binnen dit marktsegment. Dit doe je door o.a. het inzetten van pilots, klantenpanels en door het afstemmen met leveranciers en je sluit innovatieve partnerships af. Je ontwikkelt kansen om business te genereren voor het Serviceteam. 

Na livegang van een of meerdere producten zorg jij dat deze diensten op het netvlies staan van het Serviceteam. Je voorziet hen van informatie, je zorgt voor een strak proces en top service. Waar nodig stuur je het Serviceteam aan in samenwerking met de teamcoördinator. Je rapporteert KPI's aan de manager ledenservice. 

De Productmanager bepaalt en realiseert de positionering, prijsstelling, plaats, personeel en promotie (5p’s) in samenspraak met de manager Ledenservice;

De organisatie

Deze organisatie ondersteunt makelaars, taxateurs en verhuurbemiddelaars in hun bedrijfsvoering met administratieve en secretariële werkzaamheden, en met commerciële en marketing gerichte activiteiten. De organisatie heeft de ambitie om voor haar klanten (leden) hét virtuele makelaarskantoor te zijn. Het is een ambitieuze organisatie met betrokken medewerkers.


Jouw profiel

Je hebt ervaring met het ontwikkelen, implementeren en managen van een product- en/of dienstenportfolio. Je bent gewend om conceptmatig te denken, je ziet kansen, weet ideeën te realiseren en anderen daarvoor te enthousiasmeren. Je hebt een passie voor nieuwe technologieën en de wereld van morgen.

Je zorgt voor structuur, efficiency en focus op verschillende ontwikkelprojecten en je bent in staat om de regie te voeren. Je bent ondernemend,,commercieel, innovatief en je bent een professional die goed kan samenwerken. Je hebt een prettige manier van communiceren, en je kunt goed problemen oplossen. Je gaat voor het beste resultaat.

Wat neem jij mee:

  • Een afgeronde bedrijfskundige of commerciële HBO / WO opleiding;
  • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie (product- of portfolio ontwikkeling ondersteunende diensten);
  • Accountmanagement ervaring (het bezoeken van klanten om hun wensen te inventariseren en het bezoeken van leveranciers waar producten worden afgenomen).
  • Ervaring met het inregelen van nieuwe producten binnen een klantenservice of serviceteam;
  • Ervaring met een CRM pakket (zoals bijvoorbeeld Salesforce).

Vaardigheden:

  • Projectmanagement;
  • Presenteren;
  • KPI rapporteren

Je bent collega gericht: je kunt je goed bewegen in een hecht klein team (11 medewerkers), waarmee ook gezamenlijke activiteiten worden gedaan.


Het aanbod

Je treedt direct in dienst bij deze opdrachtgever. De salarisindicatie is € 2800-4200 en de inschaling gaat op basis van relevante ervaring binnen productmanagement.

Je krijgt goede arbeidsvoorwaarden, zoals 26 vakantiedagen + 2 vaste vrije dagen; 50% pensioen van de pensioenpremie, een jaarvergoeding tot € 200 om te kunnen sporten. Een reiskostenvergoeding als je verder dan 15 km van het bedrijf woont. Je werkt in een open werkomgeving en het kantoor ligt nabij uitvalswegen en OV.

Ben jij de productmanager die enthousiast is geworden van deze baan? Stuur dan nu een duidelijk CV, waaruit blijkt dat jij de kandidaat bent die wij zoeken. Wil je meer informatie, neem dan contact op met Peggy Kooper, 0629537153, zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het Exactpi referentienummer: 2184

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Peggy Kooper
Recruitment Consultant
070-3624736
0629537153,
Verder zoeken