Verder zoeken

Project Secretaresse

De functie

De Project Secretaresse ondersteunt de Projectmanagers op een breed vlak. De Project Secretaresse gaat mee naar ochtend teammeetings aan boord (dus ook werkkleding aan), zal tijdens de vergadering notuleren, tekeningen en andere certificaten verzamelen, archiveren en documentatie sturen naar de klant (rederij van het schip). Het is geen standaard 9 tot 5 kantoorbaan; je omgeeft je in een rauwe technisch omgeving en komt in aanraken met allerlei technische termen, en daar voel jij je in thuis!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een scheepswerf en van oorsprong een familiebedrijf. Zij verrichten wereldwijd allerlei vormen van onderhoud, reparaties en herstelwerkzaamheden.

Jouw profiel

• HBO werk- en denkniveau;
• Minimaal 3 jaar werkervaring;
• Ervaring in een ondersteunende secretariële functie;
• Bij voorkeur met ervaring in de Scheepsreparatie, Scheepvaart of Maritiem aanverwante bedrijven; Affiniteit met Schepen.
• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
• Kennis van MS Office.

Het aanbod

Wij bieden per direct een leuke Project Secretaresse baan aan voor 40 uur per week. Je begint met een contract via Exact personeelsintermediair met daarna de mogelijkheid om op contract te gaan bij de organisatie. Het salaris ligt tussen de €2.300,- en €3000,-, afhankelijk van leeftijd en ervaring. De organisatie kenmerkt zich door een informele, open sfeer waarbij er hard wordt gewerkt en veel wordt gelachen! Ben jij de toegewijde project secretaresse die wij zoeken? Solliciteer nu! Wil je meer informatie, bel dan met Anna Aly op telefoonnummer 06 22 68 36 02, zij staat je graag te woord.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienr. 2291.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair regio Amsterdam
Anna Aly
Recruitment Consultant
06 22 68 36 02
aly@exactpi.nl


Verder zoeken