Verder zoeken

Purchase Planner

De functie

In samenwerking met de inkoper neem je de verantwoordelijkheid over inkoop en planning. Daarin begeleid en coördineer je het volledige inkoopproces; van inkoop tot opvolging order status en controle producten.

In deze functie onderhoud je veelvuldig internationaal contact met de leveranciers en monitor je de afspraken met transporteurs. Daarnaast ben je ook mede verantwoordelijk voor een optimaal verloop van productieschema’s. Jij ziet er op toe dat de levering van bestellingen samenvalt met de opgestelde productie schema´s en klantbehoefte.

Door een sterke communicatie aan te houden met de verschillende afdelingen (Operations, Finance en Sales) monitor jij de voorraadniveaus binnen de corporate richtlijnen, je houdt de voorraad bij en zorgt dat de productie klaar staat voor een vlekkeloos verloop. Je houdt analyses en rapportages bij met betrekking tot inkoop-, leveranciers- en voorraadoverzichten en denkt mee tov optimalisatie en mogelijkheden.

De organisatie

Je komt te werken voor een internationale speler met distributie van gespecialiseerde producten binnen de farmaceutische en elektronica markt in Europa. Als organisatie zijn zij onderdeel van een Amerikaans bedrijf met een groeiend afzetgebied in Europa. Op het kantoor in Hoofddorp werken 40 medewerkers met een goede werkethos die zorgt voor een positieve sfeer en er een open cultuur. 

Jouw profiel

Voor deze functie zoeken wij een team-player die goed kan multi-tasken in een internationale omgeving. Iemand die het verantwoordelijkheidsgevoel draagt en zich inzet voor verbetering. 

  • HBO+ werk en denkniveau;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie (inkoop assistent, supply chain, procurement);
  • Vloeiend Nederlands en Engels in woord en geschrift;
  • Gevorderde kennis in Word en Excel;
  • Kennis van Salesforce.


Het aanbod

Een fulltime functie binnen een internationale organisatie met groeimogelijkheden. Een vlotte organisatie die ruimte biedt voor eigen verantwoordelijkheden en inspraak. Deze positie is op basis van Werving & Selectie en biedt een jaarcontract. Er wordt een marktconform salaris geboden naar gelang ervaring.

Solliciteer hier direct of neem contact op met Florence Droogné, 06 55 23 29 24. Zij vertelt je graag meer. 

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer 2292.

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Amsterdam
Florence Droogné
Recruitment Consultant
06 55 23 29 24
droogne@exactpi.nl
Verder zoeken