Verder zoeken

Recruiter Key Accounts voor BMW

De functie

Jij hebt de ambitie om de verantwoording te dragen voor het recruitment voor premium corporate companies. Wij zijn op zoek naar een ervaren Recruiter om onze key accounts BMW (Rijswijk) en Alphabet (Breda/landelijk) te bedienen vanuit Exact. Klinkt dit als een match? Lees snel verder!

Jij bent de gesprekspartner op niveau die in staat is kandidaten uit de markt aan deze key accounts te binden. Naast de reguliere kanalen weet je creatief je eigen kandidatenpoule op te bouwen door middel van hunting via bijvoorbeeld Linkedin en boolean-search. Een uitgebreid pakket aan wervingsmiddelen staat daarbij tot jouw beschikking. Goede interviewtechnieken en tekstuele vaardigheden voor het schrijven van een wervende vacaturetekst of voorstelstuk van een kandidaat aan de opdrachtgever behoren daarbij tot jouw talenten.

Je werkt nauw samen met de Senior Business Manager die eindverantwoordelijk is voor de large accounts. Samen inventariseer je de vacatures, pak je relatiebeheer met de opdrachtgever en de werkenden op en als specialist in recruitment adviseer jij over de juiste aanpak voor het beste resultaat.

De organisatie

Exact is een personeelsintermediair met kantoren in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en ongeveer 25 vaste medewerkers. Exact bestaat al meer dan 50 jaar. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en er heerst een informele, commerciële sfeer. Directeur Jill Modes onderhoudt warme relaties met alle medewerkers en heeft veel oog voor hun individuele talenten en de ontwikkeling daarvan. Uitgaan van je eigen kracht en hoofd en hart samen laten werken, dat zijn haar basisprincipes.

Op ons kantoor Den Haag, gevestigd aan de Koninginnegracht, werken we in een dynamische, gedreven en hecht team met een 1 senior business manager, 2 accountmanagers en 4 recruiters. Ook het hoofdkantoor – met 5 medewerkers – is hier gevestigd.

Wanneer is deze baan perfect voor jou? Als je het leuk vindt om te werken voor grote accounts en het als een uitdaging ziet om op een vindingrijke manier uitdagende vacatures in het office segment (denk aan finance, marketing, sales, hr, etc.) in te vullen.

Jouw profiel

In de wereld van detacheren en werving & selectie weet jij feilloos de weg die (online) leidt naar de beste kandidaten. Jij hebt functie-inzicht en functie kennis binnen één of meerdere van onze specialisaties binnen het office segment.

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO-opleiding;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar ervaring als recruiter, recruitment consultant of corporate recruiter en 1 jaar in een vergelijkbare rol;
 • Goede beheersing Nederlandse en Engelse taal.

Skills

 • Je bent een zelf starter, initiatiefrijk en proactief
 • Je hebt een open en sociale persoonlijkheid met een positieve werkinstelling
 • Je werkt gestructureerd, servicegericht en je bent bovenal resultaatgericht
 • Jouw communicatieve vaardigheden zijn mondeling en schriftelijk zeer goed

Het aanbod

 • Wij bieden een baan voor 32-40 uur per week.
 • Salaris tussen € 3.000-€ 4.000 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur.
 • Wij betalen reiskosten en een telefoonvergoeding.
 • Je krijgt 25 vakantiedagen, een extra feestdag en 6,5 ATV-dagen als je 40 uur werkt.
 • Een mooie persoonlijke en teambonus.

Daarom Exact personeelsintermediair
Jij bent een recruiter die iets wil betekenen in de werving & selectiebranche. Aangenaam, dat geldt ook voor de medewerkers van Exact. Al sinds 1967 brengen wij kandidaten en werkgevers bij elkaar. Dit doen we met kennis van het vak én door de carrièrewensen van onze kandidaten centraal te stellen. Exact heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. Dat betekent niet dat wij altijd onze eigen zin doen, maar wel dat wij van de gebaande paden durven af te wijken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid en authenticiteit (eigen) en laten ons zakendoen bij voorkeur samengaan met onze hang naar persoonlijke groei en verdieping (zinnig). Wat we doen, dat willen we goed doen en waar mogelijk ook beter dan de rest.

Wil je dit ervaren? Solliciteer direct op deze vacature. Eerst nog vragen over de vacature? Wij beantwoorden ze graag. Bel of email met Marjolein Stok, operationeel directeur op 070 - 362 47 36 of stok@exactpi.nl.

Deze vacature heeft referentienummer: 2075.

Have a nice day and don't forget to smile!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair
Marjolein Stok
Operationeel directeur
070 - 364 66 00
06 - 22 87 75 90
stok@exactpi.nl
Verder zoeken