Verder zoeken

Recruiter

De functie

Je houdt interviews per telefoon, face to face of via een videogesprek. Natuurlijk ben je gewend de resultaten hiervan vast te leggen in een recruitmentsysteem. Je voert contractbesprekingen op zo’n niveau dat jouw ervaring goed tot z’n recht komt. Voor ons en voor jou is kandidatenbeheer erg belangrijk. Je werkt dagelijks nauw samen met de accountmanagers. Samen zorg je voor een perfecte inventarisatie van vacatures, telefonisch of met een bezoek. Binnen het segment waarin wij werken is snelheid belangrijk. Als vooruit denkende recruiter heb je natuurlijk al pro-actief een aantal goede kandidaten geïnterviewd voor jouw opdrachtgevers. Met behulp van onze geavanceerde recruitmentsoftware (Carerix) heb je met één druk op de knop al meteen een aantal potentiële kandidaten op jouw lijst.

De organisatie

Exact personeelsintermediair heeft kantoren in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en bestaat al meer dan 50 jaar. Op kantoor Rotterdam, gevestigd in HNK-gebouw Rotterdam Scheepvaartkwartier, werkt momenteel een klein, hecht en gedreven team met een accountmanager en een recruiter. 

Wanneer moet jij reageren? Als jij het leuk vindt om in een kleinere organisatie samen met hen op een vindingrijke manier uitdagende vacatures in te vullen.

Jouw profiel

In de wereld van uitzenden en werving & selectie heb jij geen TomTom meer nodig. Je weet feilloos de weg die (online) leidt naar de beste kandidaten, bijvoorbeeld die van boolean-search. Jij hebt functie-inzicht en -kennis binnen één of meerdere van onze specialisaties binnen het office segment.

  • Je beschikt over hbo-niveau (of mbo en aanvullende praktijkervaring) en je kunt goed communiceren.
  • Jouw Nederlands is perfect zodat je wervende en onderscheidende vacatureteksten en goed onderbouwde voorstellen over jouw kandidaten naar opdrachtgevers kunt opstellen.
  • Je hebt 2 à 3 jaar ervaring als recruiter en je kunt meerdere vacatures tegelijk behandelen.
  • Je komt afspraken na en je geeft proactief terugkoppeling aan de accountmanager.
  • Je hebt een open en sociale persoonlijkheid met een positieve werkinstelling.
  • Je bent gedreven en je vindt het een uitdaging om voor het gezamenlijke doel te gaan. Je laat de moed niet zakken als het een keer niet lukt.
  • Je kunt 32-40 uur per week werken. 
  • Je woont in de regio Rotterdam.

Het aanbod

Wij bieden een baan voor 32-40 uur per week. Je gaat een marktconform salaris verdienen tussen € 2.500-€ 3.200 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur. Wij betalen reiskosten en hebben een telefoonvergoeding. Je krijgt 25 vakantiedagen en 6,5 ATV als je 40 uur werkt. Ook hebben wij een goede pensioenregeling. Binnen Exact personeelsintermediair spreken wij graag reële doelstellingen af. Jouw behaalde persoonlijke target wordt vervolgens met een bonus beloond. En er is ook een teambonus.

Daarom Exact personeelsintermediair
Jij bent een recruiter die iets wil betekenen in de werving & selectiebranche. Aangenaam, dat geldt ook voor de medewerkers van Exact. Al sinds 1967 brengen wij kandidaten en werkgevers bij elkaar. Dit doen we met kennis van het vak én door de carrièrewensen van onze kandidaten centraal te stellen. Exact heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. Dat betekent niet dat wij altijd onze eigen zin doen, maar wel dat wij van de gebaande paden durven af te wijken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid en authenticiteit (eigen) en laten ons zakendoen bij voorkeur samengaan met onze hang naar persoonlijke groei en verdieping (zinnig). Wat we doen, dat willen we goed doen en waar mogelijk ook beter dan de rest.

Wil je dit ervaren? Solliciteer direct op deze vacature via de button hieronder. Eerst nog vragen over de vacature? Ik beantwoord graag je vragen. Bel of email met Marjolein Stok, operationeel directeur op 070 - 362 47 36 of stok@exactpi.nl.

Have a nice day and don't forget to smile!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair
Marjolein Stok
Operationeel directeur
070 - 364 66 00
stok@exactpi.nl
Verder zoeken