Verder zoeken

Recruiter

De functie

Als recruiter ben je het visitekaartje van deze organisatie. Het recruitment proces staat bij hen centraal, als recruiter bevind jij je dus in het hart van de business. Het is een veelzijdige functie waarin de nadruk ligt op het organiseren en plannen van wervingsacties, waar je nieuwe studentchauffeurs warm maakt voor het bedrijf. Alles is gericht op het verkrijgen van een grotere naamsbekendheid van de organisatie en het creëren van meer aanmeldingen.

Naast de organisatorische taken heb je ook recruitment taken, dus beoordeel je cv’s en motivatiebrieven, neem je sollicitatiegesprekken af en voer je zelf arbeidsvoorwaarden gesprekken. Een zeer diverse functie dus!

Wie ben jij?

Je bent op zoek naar een functie waar je veel contact hebt met aanstaande studentchauffeurs en projectwerkers. Je bent een breed opererende alleskunner, die het fijn vindt om een verantwoordelijke en belangrijke rol in dit bedrijf te spelen. Je kan die druk ook aan en bent niet snel uit het veld geslagen. Je legt gemakkelijk contact met mensen.

Problemen zijn uitdagingen voor jou en geen enkele uitdaging is te groot. Vanuit je dienstverlenende karakter heb je overal een oplossing voor. Omdat werken bij onze opdrachtgever best pittig kan zijn, is het belangrijk dat je tegen een stootje kunt, stressbestendig bent, en je het hoofd koel houdt als er deadlines naderen. Je streeft er naar om altijd het maximale resultaat te behalen, je bent een doener en een teamspeler; je bent betrokken in je werk en bereid om die extra stap te zetten voor je medewerker of collega. Je bent niet bang voor de telefoon en bekend met sociale media en de gangbare computerprogramma’s. Naast een opleiding heb je al enige ervaring in een commerciële en servicegerichte omgeving.

De organisatie

Onze opdrachtgever is een uitzendorganisatie die landelijk bemiddelt in studentchauffeurs.

Jouw profiel

 • Mbo+/hbo werk- en denkniveau;
 • Opleiding op gebied van HRM, bedrijfskunde, commerciële economie;
 • Servicegerichte instelling;
 • Communicatief vaardig in woord en geschrift;
 • Analytisch vermogen en organisatorisch sterk;
 • Ervaring in de hospitality/studentenuitzendbranche is een pre;
 • Affiniteit met mobility/auto’s is een pre.

Het aanbod

Vanuit een mooie monumentale pand in Utrecht worden chauffeurs door heel Nederland aangestuurd. Het is een platte organisatie met een zeer open en informele sfeer. We investeren in een ‘warme’ werkomgeving, een prettige sfeer en een hecht team dat korte lijnen met elkaar heeft. Ze lunchen dagelijks samen en doen op vrijdag gezellig een biertje. Om de groei voort te zetten, vragen ze ook van hun nieuwe collega om kritisch te zijn, hard te werken en te ondernemen.

Kortom

 • Leuke en uitdagende (mbo+/hbo) functie;
 • Mooie werkplek in Utrecht;
 • Een prima salaris: 2000-3500 euro bruto per maand afhankelijk van ervaring;
 • Dynamische werkomgeving waarin veel contact met jonge mensen.

Ben jij de recruiter die wij zoeken voor onze oprdrachtgever in Utrecht? Solliciteer snel. Wil je meer informatie, bel dan met Charlene Asgarali, 06-21132721, zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft referentienummer: 1921

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Charlene Asgarali
Recruitment Coördinator
06-21132721
asgarali@exactpi.nl
Verder zoeken