Recruiter

Als Recruiter ben jij de specialist binnen een organisatie op het gebied van recruitment. Recruiter vacatures vind je zowel bij bureaus als bij corporates. Wij zoeken dan ook niet alleen voor onze opdrachtgevers maar ook voor onze eigen organisatie regelmatig ervaren recruiters in de regio’s Den Haag, Rotterdam en Amsterdam.

Lees meer

Als recruiter ben jij verantwoordelijk voor het aantrekken, informeren, enthousiasmeren en selecteren van de beste medewerkers voor de organisatie.

Tegenwoordig is een goede kennis van de online mogelijkheden een terugkerende eis in functieprofielen voor Recruiters. Dat betekent dat je weet waar jij jouw doelgroep van sollicitanten kunt vinden en hoe je deze via social search en cv databases zoals Linkedin kunt benaderen.

Naast wervingstechnieken zoals het schrijven van vacatureteksten en bedenken van passende content voor social media en het deelnemen aan beurzen is de selectie natuurlijk ook een belangrijk onderdeel van de recruitersfunctie.

Dat betekent dat je over goede gesprekstechnieken beschikt en dat je selectiegesprekken kunt voeren waarin je naar boven haalt of een kandidaat echt goed past. Mensenkennis en goede communicatieve vaardigheden zijn dan ook een must voor de bureaurecruiter of corporate recruiter.

Je werkt zelfstandig, maar je hoeft je zeker niet eenzaam te voelen: je hebt in deze functie juist veel contact met je HR collega’s, het management, collega’s en vooral sollicitanten.

Dus wil jij aan de slag in één van deze steden of regio’s: Rotterdam, Amsterdam of Rotterdam? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor de beste recruiter vacatures.

Benieuwd naar andere vacatures?

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk alle vacatures