Verder zoeken

Recruitment Consultant

De functie

Jij bent een Recruiter of Recruitment Consultant in Amsterdam die past stopt als de juiste kandidaat is gevonden. Aangenaam, dat geldt ook voor jouw toekomstige collega's bij Exact personeelsintermediair. Wij bieden jou een mooie toekomst in Amsterdam. Heb jij ervaring en passie voor je vak? Neem snel contact met ons op!

Het vak van Recruiter beheers jij al, dus je weet wat ervoor nodig is om tot een geslaagde bemiddeling te komen. Bij Exact bestaat de recruitersrol uit de volgende facetten: Samen met de accountmanager zorg je voor een grondige inventarisatie van vacatures in het office segment. Vervolgens bepaal je de optimale wervingsstrategie, zorg je voor wervende teksten en ga je aan de slag om de beste kandidaten te selecteren en te enthousiasmeren voor de baan. Uiteraard staan hierbij een uitgebreid pakket aan wervingsmiddelen en een geavanceerd recruitmentsysteem tot jou beschikking. Je houdt diepgaande interviews en zorgt voor goed onderbouwde voorstellen. Bij een geslaagde plaatsing voer je de contractbesprekingen en blijf jij de vraagbaak voor jouw kandidaat.

De organisatie

Exact is een personeelsintermediair met kantoren in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en ongeveer 25 vaste medewerkers. Exact bestaat al meer dan 50 jaar. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en er heerst een informele, commerciële sfeer. Directeur Jill Modes onderhoudt warme relaties met alle medewerkers en heeft veel oog voor hun individuele talenten en de ontwikkeling daarvan. Uitgaan van je eigen kracht en hoofd en hart samen laten werken, dat zijn haar basisprincipes.

Op kantoor Amsterdam, gevestigd in Ahrend gebouw Amsterdam (naast de IKEA), werkt een hecht en gedreven team met 2 accountmanagers en een recruiter. Maar gezien ons succes en de grote vraag vanuit de markt, zien wij de lege werkplekken graag snel gevuld.

Wanneer moet jij reageren? Als jij het leuk vindt om in een kleinere organisatie op een persoonlijke manier uitdagende vacatures in het office segment in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan hbo-functies op het gebied van marketing, supply chain, sales, finance en management support.

Jouw profiel

In de wereld van Staffing & Recruitment weet jij feilloos de weg die (online) leidt naar de beste kandidaten. Jij hebt functie-kennis binnen één of meerdere van onze specialisaties. Reageer als jij jezelf herkent in dit profiel:

 • Je beschikt over minimaal hbo-niveau.
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als recruiter / recruitment consultant.
 • Je hebt een open en sociale persoonlijkheid.
 • Je bent gedreven en hebt een positieve instelling.
 • Je hebt de vakkennis en senioriteit die nodig is om hoger opgeleide kandidaten te adviseren.
 • Je kunt 32-40 uur per week werken.
 • Je woont in de regio Amsterdam 

p.s. Woon je niet in regio Amsterdam? Wij zoeken ook collega's in Den Haag en Rotterdam.

Het aanbod

Tegenover jouw inspanningen zetten wij graag een passend aanbod:

 • Salaris tussen € 2.500-€ 3.200 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur;
 • Aantrekkelijke persoonlijke en team bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen, 1 extra feestdag en 6,5 ATV-dagen;
 • Reiskosten- en telefoonvergoeding;
 • Mogelijkheid om 32 uur per week te werken;
 • Thuiswerken is heel gewoon bij Exact.

Daarom Exact personeelsintermediair
Jij bent een Recruiter of Recruitment Consultant die iets wil betekenen in de werving & selectiebranche. Al sinds 1967 brengen wij kandidaten en werkgevers bij elkaar. Dit doen we met kennis van het vak én door de carrièrewensen van onze kandidaten centraal te stellen. Exact heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. Dat betekent niet dat wij altijd onze eigen zin doen, maar wel dat wij van de gebaande paden durven af te wijken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid en authenticiteit (eigen) en laten ons zakendoen bij voorkeur samengaan met onze hang naar persoonlijke groei en verdieping (zinnig). Wat we doen, dat willen we goed doen en waar mogelijk ook beter dan de rest.

Wil je dit ervaren? Solliciteer direct op deze vacature. Eerst nog vragen over de vacature? Bel met operationeel directeur Marjolein Stok, 070-364 66 00, zij staat je graag te woord.

Have a nice day and don't forget to smile!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair
Marjolein Stok
Operationeel directeur
070 - 364 66 00
06 - 22 87 75 90
stok@exactpi.nl
Verder zoeken