Verder zoeken

Recruitment Consultant Exact personeelsintermediair Rotterdam

De functie

Ben jij een ervaren Recruiter? Heb jij hart en passie voor je vak? Heb je ervaring aan de bureauzijde? Dan word jij wellicht onze nieuwe collega voor Exact personeelsintermediair in Rotterdam. Wij horen graag van jou!

Het vak van Recruiter beheers jij al, dus je weet wat ervoor nodig is om tot een geslaagde bemiddeling te komen. Bij Exact bestaat de recruiter rol uit de volgende facetten: Samen met de accountmanager zorg je voor een grondige inventarisatie van vacatures in het office segment (denk aan finance, logistiek, sales, hr, marketing etc.). Vervolgens bepaal je de optimale wervingsstrategie, zorg je voor wervende teksten en ga je aan de slag om de beste kandidaten te selecteren en te enthousiasmeren voor de baan. Uiteraard staan hierbij een uitgebreid pakket aan wervingsmiddelen en een geavanceerd recruitment systeem tot jou beschikking. Je houdt diepgaande interviews en zorgt voor goed onderbouwde voorstellen. Bij een geslaagde plaatsing voer je de contractbesprekingen en blijf jij de vraagbaak voor jouw kandidaat.

De organisatie

Exact is een personeelsintermediair met kantoren in Amsterdam, Den Haag en Rotterdam en ongeveer 25 vaste medewerkers. Exact bestaat al meer dan 50 jaar. De lijnen binnen de organisatie zijn kort en er heerst een informele, commerciële sfeer. Directeur Jill Modes onderhoudt warme relaties met alle medewerkers en heeft veel oog voor hun individuele talenten en de ontwikkeling daarvan. Uitgaan van je eigen kracht en hoofd en hart samen laten werken, dat zijn haar basisprincipes.

Op kantoor Rotterdam, gevestigd in HNK gebouw Scheepvaartkwartier, werkt momenteel een klein, hecht en gedreven team.

Jouw profiel

In de wereld van Staffing & Recruitment weet jij feilloos de weg die (online) leidt naar de beste kandidaten. Jij hebt functie-kennis binnen één of meerdere van onze specialisaties. Reageer als jij jezelf herkent in dit profiel:

 • Minimaal HBO-niveau.
 • 2 jaar ervaring als recruiter / recruitment consultant (bureauzijde heeft een pre)
 • Je woont in de regio Rotterdam.

Wie ben jij

 • Je hebt een open en sociale persoonlijkheid.
 • Je bent gedreven en hebt een positieve instelling.
 • Je hebt de vakkennis en senioriteit die nodig is om hoger opgeleide kandidaten te adviseren.
 • Je werkt 32-40 uur per week.

Het aanbod

Tegenover jouw inspanningen zetten wij graag een passend aanbod:

 • Salaris tussen € 2.500-€ 3.200 afhankelijk van ervaring en op basis van 40 uur
 • Aantrekkelijke persoonlijke en teambonusregeling
 • 25 vakantiedagen, 1 extra feestdag en 6,5 ATV-dagen
 • Reiskosten- en telefoonvergoeding
 • Mogelijkheid om 32 uur per week te werken
 • Thuiswerken is heel gewoon bij Exact

Daarom Exact personeelsintermediair
Jij bent een Recruiter of Recruitment Consultant die iets wil betekenen in de werving & selectiebranche. Aangenaam, dat geldt ook voor de medewerkers van Exact. Al sinds 1967 brengen wij kandidaten en werkgevers bij elkaar. Dit doen we met kennis van het vak én door de carrièrewensen van onze kandidaten centraal te stellen. Exact heeft een eigenzinnige persoonlijkheid. Dat betekent niet dat wij altijd onze eigen zin doen, maar wel dat wij van de gebaande paden durven af te wijken. Wij hechten veel waarde aan persoonlijkheid en authenticiteit (eigen) en laten ons zakendoen bij voorkeur samengaan met onze hang naar persoonlijke groei en verdieping (zinnig). Wat we doen, dat willen we goed doen en waar mogelijk ook beter dan de rest.

Wanneer moet jij reageren? Als jij het leuk vindt om in een kleinere organisatie op een vindingrijke manier uitdagende vacatures in het office segment in te vullen.

Wil je dit ervaren? Solliciteer direct op deze vacature. Eerst nog vragen over de vacature? Bel met operationeel directeur Marjolein Stok, 070-364 66 00, zij staat je graag te woord.

Have a nice day and don't forget to smile!

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair
Marjolein Stok
Operationeel directeur
070 - 364 66 00
06 - 22 87 75 90
stok@exactpi.nl
Verder zoeken