Verder zoeken

Sales assistent | NL markt

De functie

Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten uit de Nederlandse markt voor wat betreft: prijzen, leveringsvoorwaarden en service. Je zorgt ervoor dat alle gegevens van de klant correct en op tijd in het systeem worden gezet en je verzorgt alle administratieve taken binnen de afdeling, zoals orderverwerking, het bevestigen van de orders en je blijft deze monitoren aangaande levertijden en andere specifieke klantwensen. Daarnaast behandel je verzoeken voor promotie materiaal, maak je facturen en verzorg je de klachtafhandeling. 

De organisatie

Onze opdrachtgever is een internationale groothandel. Service en kwaliteit staan hier hoog in het vaandel! Daarnaast is de organisatie te omschrijven als professioneel, betrokken en creatief. Ze hebben een hele mooie showroom waar regelmatig mensen uit binnen en buitenland te vinden zijn. En hebben net een nieuw bedrijfspand met voldoende parkeerplekken. Deze locatie is niet met het OV te bereiken. 

Jouw profiel

Wij zoeken kandidaten met een afgeronde MBO of HBO opleiding en een aantal jaren recente, relevante werkervaring. Je bent resultaat- en klantgericht, werkt accuraat met oog voor detail en je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Plannen en organiseren is jouw sterke kant en ook denk je in oplossingen en ga je pro-actief te werk. In deze functie werk je o.a. met Microsoft Dynamics AX 2012 en Word en Excel.
Omdat je voor de Nederlandse markt werkt, beschik je uiteraard over een uitstekende kennis van de Nederlandse taal. 

Tot slot is het een must om in het bezit te zijn van een auto en fulltime beschikbaar te zijn!  

Het aanbod

Je krijgt direct een contract voor bepaalde tijd aangeboden van het bedrijf zelf en het salaris wordt ingeschaald a.d.h.v. relevante opleiding en werkervaring. 

Ben jij de Sales assistent die wij zoeken? Dan ontvangen wij graag jouw beknopte CV (in Word document) en originele motivatiebrief. Wil je meer informatie, bel dan met Cynthia Radjpalsingh, 06 - 15 67 21 15, zij vertelt je graag meer.

Deze vacature heeft het ExactPI referentienummer: 2108

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Rotterdam
Cynthia Radjpalsingh
Recruitment Consultant
06 - 15 67 21 15
cynthia@exactpi.nl
Verder zoeken