Verder zoeken

Sales Controller

De functie

De manier waarop we denken over mobiliteit verandert snel. Er is een gedreven en dynamisch team voor nodig om voortdurend innovatieve oplossingen te bedenken en te ontwikkelen. Oog hebben voor details en kieskeurig zijn over de juiste cijfers is essentieel voor klanten en voor het succes van Alphabet. Excelleer jij in een team dat hoge werkstandaarden en continu verbeteren omarmt, waarbij elk teamlid wordt erkend en gewaardeerd? Wil jij samen bouwen aan de mobiliteit van de toekomst? Dan hebben wij een mooie rol voor jou.

Als Sales Controller ben jij een van de acht unieke persoonlijkheden in het Controlling team. Je bent de stevige financiële, commerciële sparringpartner voor de collega's van Sales, de Directie en het MT. In deze rol zet je al je vaardigheden in, om vanuit een planmatige aanpak Sales uit te dagen op het gebied van budget, targets en pricing maar ook rapportages en risico’s en kansen voor wat betreft new business en vlootontwikkeling. Je concretiseert acties die uit deze onderwerpen voortkomen en volgt ze op. Je ondersteunt zowel op operationeel als op strategisch niveau de day-to-day business. Bij de financiële onderbouwing van middellange en lange termijn business cases en projecten speel je een rol. Op het gebied van pricing pak je de rol van adviseur en monitor je bewegingen. Je draagt bij aan het verder ontwikkelen van KPI's en gerelateerde reporting van de organisatie naast het vertalen van de commerciële strategie in praktische KPI's, monitoring en bijsturing. Ook de rentabiliteitsanalyse van het wagenpark ligt in jouw handen.

De organisatie

Alphabet is dé toonaangevende aanbieder van zakelijke mobiliteitsoplossingen in Europa. Alphabet is onderdeel van BMW Group en bezit uitgebreide kennis op het gebied van internationaal wagenpark- en leasebeheer. Al 3 jaar op rij zijn zij uitgeroepen tot Beste Leasemaatschappij van Nederland. Alphabet is een energiek bedrijf waar medewerkers op elkaar vertrouwen, elkaar respecteren en open staan voor nieuwe kansen. Er hangt een hele fijne sfeer in het bedrijf, waardoor medewerkers het beste uit zichzelf en elkaar halen. Samen elke dag op weg om de klanten Mobiliteit zonder omwegen te laten ervaren!

Jouw profiel

Je bent een financieel, commercieel ingestelde persoonlijkheid met een affiniteit voor Sales. Jouw gedrag en ideeën inspireren anderen en je helpt iedereen mee te gaan met verandering. Je analytische en communicatieve vaardigheden gebruik je om vanuit een planmatige aanpak mensen mee te nemen, uit te dagen en te beïnvloeden. Jouw proactieve aanpak zorgt ervoor dat je snel eigen netwerken bouwt, nieuwe ideeën exploiteert en consequent het initiatief neemt. Je inspireert andere mensen met je enthousiasme en je behandelt mensen op de manier waarop je zelf behandeld wilt worden. Je denkt in kansen en bent voortdurend op zoek naar het antwoord op de vraag die nog gesteld moet worden. Je strategische inzicht en onafhankelijke, positief kritische houding zijn hierin cruciaal.

 • HBO+ werk en denkniveau;
 • Bachelor en/of Master Bedrijfseconomie;
 • ervaring in een commerciële, financiële businesspartner rol;
 • ervaring met internationaal stakeholdermanagement;
 • beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal, mondeling en schriftelijk.

Het aanbod

Wat biedt Alphabet jou?

 • Vaste functie
 • Jaarcontract direct in dienst bij Alphabet
 • Salaris: €3600-€5000 bruto per maand

De secundaire arbeidsvoorwaarden op een rij:

 • 13e maand
 • 30 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
 • 3% keuzebudget; in te zetten voor verlof (54 uur) of extra salaris
 • Pensioenregeling met 7,5% eigen bijdrage voor de medewerker
 • Company bonus, afhankelijk van persoonlijke doelstellingen
 • Reiskostenvergoeding woon-werk van 0,19/km met max 30 km enkele reis

Wij ontvangen graag jouw cv met een toelichting. Wil je eerst meer informatie? Dat kan: bel over deze vacature met Raisa van Nieuwenhuize, Recruiter, telefoon 06-20019488.

Exactpi Referentienummer van deze vacature: 2348

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met:
Exact personeelsintermediair Den Haag
Raisa van Nieuwenhuize
Recruiter
06-20019488
070-3624736
vannieuwenhuize@exactpi.nl
Verder zoeken